Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Eskişehir Valiliği: "Valilik ve bağlı olan kurumlar tarafından yapılan bilgilendirmeler dışındaki hiçbir kaynağa itibar edilmemeli"

Eskişehir Valiliği, bilgi kirliliğinin önüne geçebilmek adına yazılı ve görsel basın ile kamuoyunun Eskişehir Valiliği ve bağlı olan kurumlar tarafından yapılan bilgilendirmeler dışındaki hiçbir kaynağa itibar etmemeleri gerektiğini...

Haber Giriş Tarihi: 22.07.2016 15:59
Haber Güncellenme Tarihi: 22.07.2016 15:59
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Eskişehir Valiliği, bilgi kirliliğinin önüne geçebilmek adına yazılı ve görsel basın ile kamuoyunun Eskişehir Valiliği ve bağlı olan kurumlar tarafından yapılan bilgilendirmeler dışındaki hiçbir kaynağa itibar etmemeleri gerektiğini bildirdi.
Valilikten yapılan açıklamada, Türkiye Cumhuriyeti Anayasası’nın öngördüğü düzeni ortadan kaldırmaya yönelik 15 Temmuz 2016 Cuma günü akşamı Fettulah Terör Örgütü ve Paralel Devlet Yapılanması Örgütü mensuplarınca darbe girişiminde bulunulduğu ve aziz milletimizin sağduyusu sayesinde bu girişimin engellendiği belirtildi.
Resmi kaynaklar dışındaki hiçbir bilgiye itibar edilmemesi gerektiğine dikkat çekilen açıklamada, “Tüm Türkiye’de olduğu gibi Eskişehir’de de yaşanan bu süreç dikkatle izlenmektedir. Bu süreç zarfında bilgi kirliliğinin önüne geçebilmek adına yazılı ve görsel basın ile kamuoyunun Eskişehir Valiliği ve bağlı olan kurumlar tarafından yapılan bilgilendirmeler dışındaki hiçbir kaynağa itibar etmemelerini önemle duyururuz” denildi.
“Darbeye direnen komutanlara suikast girişimi” haberleri gerçeği yansıtmıyor
Öte yandan, bazı basın organlarında, Eskişehir’deki Birleştirilmiş Hava Harekat Merkezi’nde darbeye direnen komutanlara suikast girişiminde bulunduğu iddia edilen bir yüzbaşının gözaltına alındığına yönelik haberler yer almıştı. Bu haberlerin ardından yapılan açıklamayla bu konunun da gerçeği yansıtmadığı öğrenildi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.