Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Eski İstanbul Barosu Başkanı Kazım Kolcuoğlu son yolculuğuna uğurlandı

Eski İstanbul Barosu Başkanı Kazım Kolcuoğlu, Levent Afet Yolal Camii’nde kılınan cenaze namazının ardından son yolculuğuna uğurlandı.73 yaşında hayatını kaybeden eski İstanbul Barosu Başkanı Kazım Kolcuoğlu için Levent Afet Yolal...

Haber Giriş Tarihi: 01.02.2018 14:41
Haber Güncellenme Tarihi: 01.02.2018 14:41
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Eski İstanbul Barosu Başkanı Kazım Kolcuoğlu son yolculuğuna uğurlandı

Eski İstanbul Barosu Başkanı Kazım Kolcuoğlu, Levent Afet Yolal Camii’nde kılınan cenaze namazının ardından son yolculuğuna uğurlandı.

73 yaşında hayatını kaybeden eski İstanbul Barosu Başkanı Kazım Kolcuoğlu için Levent Afet Yolal Camii’nde cenaze töreni düzenlendi. Törene Türkiye Barolar Birliği Başkanı Metin Feyzioğlu, İstanbul Barosu Başkanı Murat Durakoğlu, eski Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül, Beşiktaş Belediye Başkan Vekili Tahir Doğaç, Şişli Belediye Başkanı Hayri İnönü’nün yanı sıra aile yakınları ve avukatlar katıldı.

Kazım Kolcuoğlu’nun objektif bir başkanlık yaptığını belirten eski Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül, ’’Siyasetin her kademesinde görev aldı. Baro başkanlığımızı yaptı. Objektif bir başkandı. Değerlendirmeleri son derece iyiydi. 12 Eylül öncesinde çok önemli siyasi görevlerde bulundu. Ötekisi olmayan bir başkanımızdı. Bugün Levent Camii’nin bu kadar kalabalık olması da başkanımızın ne kadar sevildiğinin göstergesidir. Mekanı cennet olsun" dedi.

Kazım Kolcuoğlu’nun mücadele insanı olduğunu belirten Türkiye Barolar Birliği Başkanı Metin Feyzioğlu da, ’’Önemli bir isimdi, meslek ustamızdı. Büyük bir mücadele insanıydı. Allah rahmet eylesin. Bundan sonraki görevimiz, Kazım Kolcuoğlu’nu öğretmek olmalıdır. Ondan bir şeyler öğrenmeli ve bunu genç nesillere aktarmalıyız’’ diyerek üzüntüsünü dile getirdi.

Kılınan cenaze namazının ardından Kolcuoğlu’nun cenazesi defnedilmek üzere Çatalca Ferhatpaşa Mezarlığı’na götürüldü.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.