Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Eski DSP Genel Başkan Adayı Başkanlık Sistemine Destek İçin Elazığ’a Geldi

Demokratik Sol Parti’nin (DSP) eski genel başkan adayı Erol Özavcı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a başkanlık sisteminde destek olmak için çıktığı Türkiye turu kapsamında Elazığ’a geldi.Kocaeli’nin Dilovası ilçesinde yaşayan...

Haber Giriş Tarihi: 27.04.2016 18:46
Haber Güncellenme Tarihi: 27.04.2016 18:46
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Demokratik Sol Parti’nin (DSP) eski genel başkan adayı Erol Özavcı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a başkanlık sisteminde destek olmak için çıktığı Türkiye turu kapsamında Elazığ’a geldi.
Kocaeli’nin Dilovası ilçesinde yaşayan Erol Özavcı, aracını Cumhurbaşkanlığı forsu ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın resimleriyle kaplatarak Türkiye turuna çıktı. Memleketinden 1 ay önce ayrılan ve yollarda olan Özavcı’nın son durağı Elazığ oldu. Elazığ’dan sonra Adıyaman’a hareket edecek olan Özavcı, başkent Ankara’da yolculuğunu noktalayacak.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a destek olmak için yola çıktığını belirten Erol Özavcı, geldiği Elazığ’da gazetecilere açıklamalarda bulundu. Özavcı, "Bu milletin bir evladı, Türkiye Cumhuriyeti’nin bir vatandaşı olarak bu milletin kadrini, kıymetini, değerini bilmek ve hakkını teslim etmek adına yola çıktım. Recep Tayyip Erdoğan’a destek olmak, kutlu yürüyüşüne katkı vermek ve misyonunu geleceğe taşıyarak yaşatmak için bu faaliyete başladım” dedi.
Erdoğan’ın yürüyüşünün dik durmak, şahsiyetli ve onurlu olmak olduğunu dile getiren Özavcı, “Onun yürüyüşü, mazlumların, mağdurların, mahrumların kısaca tüm dünya düşkünlerinin sesi, kalkışı, dirilişi ve direnişi demektir. Elazığlı kardeşlerim gelin bir ve beraber olup Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a destek verelim. Artık yer altı kaynaklarımızı kullanmaya başlayalım ve geleceğimiz parlak olsun. Ben bir Kürt kardeşiniz olarak, Cumhurbaşkanımız için Türkiye’yi karış karış geziyorum” diye konuştu.
Özavcı, açıklamalarının ardından kentte tur atarak destek istedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.