Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Eski Devlet Bakanı Gaydalı’dan Bitlis ziyareti

Eski Devlet Bakanı Edip Safter Gaydalı, anayasa değişikliğini ön gören 16 Nisan’da yapılacak olan referanduma destek amacıyla Bitlis’e geldi.Ankara’dan uçakla Muş Havaalanına gelen eski Bakan Gaydalı’yı partililer ve bazı STK temsilcileri...

Haber Giriş Tarihi: 25.03.2017 00:45
Haber Güncellenme Tarihi: 25.03.2017 00:45
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Eski Devlet Bakanı Gaydalı’dan Bitlis ziyareti

Eski Devlet Bakanı Edip Safter Gaydalı, anayasa değişikliğini ön gören 16 Nisan’da yapılacak olan referanduma destek amacıyla Bitlis’e geldi.

Ankara’dan uçakla Muş Havaalanına gelen eski Bakan Gaydalı’yı partililer ve bazı STK temsilcileri karşıladı. Muş Havaalanındaki karşılamanın ardından karayolu ile Bitlis’in Güroymak ilçesine gelen Eski Devlet Bakanı Edip Safter Gaydalı, burada Ak Parti İlçe Başkanlığını ziyaret etti. Ziyarette ilçe teşkilatından çalışmalarla ilgili bilgi alan Gaydalı daha sonra teşkilat üyeleri ile birlikte esnaf ziyareti gerçekleştirdi. Güroymak’ta coşkulu bir kalabalık tarafından karşılanan Gaydalı, vatandaşlarla tek tek tokalaşarak vatandaşlarla birlikte kahvede hem çay içti hem de hal - hatır sordu. Güroymak’taki ziyaretlerinin ardından Bitlis merkeze geçen Gaydalı, burada da Ak Parti Bitlis İl Başkanlığı’nı ziyaret ederek, partililerle bir araya geldi. İl Başkanlığı ziyaretinin ardından Bitlis Valisi Ahmet Çınar’ı ziyaret eden Eski Devlet Bakanı Edip Safter Gaydalı’ya Vali Çınar tarafından Bitlis’in tarihi ile ilgili hazırlanan kitaplardan takdim edildi. Valilik ziyaretinin ardından Tatvan ilçesine geçen Edip Safter Gaydalı, burada da Ak Parti İlçe Teşkilatını ziyaret etti.

Partililer tarafından karşılanan Edip Safter Gaydalı, Ak Parti Tatvan İlçe Başkanı Cemil Sayılgan’dan referandum çalışmaları ile ilgili bilgi aldı.

Eski Bakan Gaydalı’yı çalışmalar ile ilgili bilgilendiren İlçe Başkanı Cemil Sayılgan, tüm ilçe teşkilatı olarak gece - gündüz demeden yapılacak olan referandum ile ilgili çalışma yürüterek, vatandaşlara yapılacak olan referandumun önemini anlattıklarını söyledi.

Bir yandan referandum çalışması diğer yandan da Başbakan Binali Yıldırım’ın Bitlis’te yapacağı miting ile ilgili çalışma yürüttüklerini anlatan Sayılgan, ev ev dolaşarak halkı hafta sonu Bitlis merkezde yapılacak olan büyük mitinge davet ettiklerini ifade etti.

Eski Bakan Gaydalı, daha sonra ise ilçe başkanlığında düzenlene toplantıda parti üyeleriyle bir araya geldi.

Toplantıda partililere hitaben bir konuşma gerçekleştiren Eski Bakan Gaydalı, yapılacak olan referandumda “evet” çıkmasının önemine vurgu yaptı.

Önemli olanın geçmişte yapılan hataların yeniden tekrar edilmemesi ve onlardan ders çıkarılması olduğunu belirten Gaydalı, “Ancak; toplumlar böyle ilerleyebilir. Şimdi önemli bir süreçten geçiyoruz. Hakikaten Türkiye önemli bir süreçten geçiyor. Cenabı Allah birlik ve beraberliğimizi bozmasın.” Dedi.

Particiliğin bir fedakarlık olduğunu ifade eden Gaydalı, “Particilik bir fedakarlıktır. Hakikaten çoluk çocuğunuzun rızkından kısarsınız, çoluk çocuğunuza ayırdığınız vakitten kısarsınız, bazen gerektiğinde onları ihmal edersiniz ve gelerek bu parti için çalışırsınız. Bizler bunları hep senelerce yaşayarak bu günlere geldik. Bu bir fedakarlıktır. Bundan ötürüde herkese teşekkür ediyorum. Çünkü asker olmadan generaller hiçbir işe yaramaz. Parti teşkilatları onların neferleri, askerleridir. Asker ne kadar sağlam olursa ordu o kadar sağlamdır ve zaferlere doğru gider. Ben tekrardan teşekkür ediyorum. Ben sadece sayın Başkanımıza merhaba demek için gelmedim, inşallah birkaç gün daha buralarda olacağım. Birlikte köy köy, ilçe ilçe gezerek hemşerilerimle hasret gidermek istiyorum. Bu arada beni yalnız bırakmadığınız içinde hepinize ayrıca teşekkür etmek istiyorum.” Diye konuştu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.