Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Eşi öldükten sonra bunalıma giren genç kadın 22 gündür kayıp

Adana’da, eşi hayatını kaybettikten sonra girdiği bunalım nedeniyle psikolojik tedavi gören 2 çocuk annesi genç kadın, ’Hastaneye gidiyorum’ dedikten sonra ortadan kayboldu. 22 gündür kendisinden haber alınamayan kadının annesi, kızının...

Haber Giriş Tarihi: 03.11.2016 09:35
Haber Güncellenme Tarihi: 03.11.2016 09:35
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Adana’da, eşi hayatını kaybettikten sonra girdiği bunalım nedeniyle psikolojik tedavi gören 2 çocuk annesi genç kadın, ’Hastaneye gidiyorum’ dedikten sonra ortadan kayboldu. 22 gündür kendisinden haber alınamayan kadının annesi, kızının kötü niyetli kişilerin tuzağına düşürülmüş olmasından endişe ediyor.
Edinilen bilgiye göre, 28 yaşındaki Özlem Ekim, çocukları 3 yaşındaki Çınar ve 6 yaşındaki Gülsüm’ün babası Volkan Ekim’i, evliliklerinin 7. yılında, yaklaşık 2.5 yıl önce kanser hastalığı nedeniyle kaybetti.
İddiaya göre, eşinin ölümüyle bunalıma giren genç kadın, psikolojik tedavi görmeye başladı. 13 Ekim 2016 tarihinde “Hastaneye gidiyorum” diyen Özlem Ekim’den bir daha haber alınamadı.
Özlem Ekim’in annesi, Neval Dahak (58) ve teyzesi Necmiye Öğünç, genç kadının bulunması için polise başvurdu. Genç kadının, kaybolduğu günün akşamı Adana Otogarı’ndan, Ankara’daki Polatlı’ya gitmek için bir otobüsün 20 numaralı koltuğuna bindiği, daha sonra ise fikrini değiştirerek Bandırma’da otobüsten indiği belirlendi.
Engelli vatandaşla görüşmüş
Anne Neval Dahak, kardeşi Necmiye Öğünç ile birlikte, kızının bulunmuş olabileceği Polatlı ve Bandırma’ya gittiklerini ancak izine ulaşamadıklarını kaydetti. Kızının son görüşme yaptığı engelli bir vatandaşa ulaştıklarını ve onun da kızıyla görüşmediğini iddia ettiğini aktaran Anne Dahak, konuyla ilgili geniş kapsamlı araştırılma yapılması ve kızının hayatta olup olmadığının anlaşılması için banka hesaplarındaki hareketliliğinin tespit edilmesini istedi.
“Çocukları annelerini istiyor”
Kızının kötü niyetli çetelerin tuzağına düşürülmüş olabileceğinden endişelenen anne Neval Dahak, “Ben kızımı sağ salim istiyorum. Hiç kimseden şikayetçi değilim. Ne olur kızımı sağ verin. 2 tane çocuğu var, annelerini istiyorlar. Annelerinin hastanede yattığını sanıyorlar” diye konuştu.
Hayatından endişelendiği kızı Özlem Ekim’e de seslenen Dahak, “Sesimi duyuyorsan evine dön kızım. Ne olursan ol, dön. ’Hayatımı Kurdum’ de, bana bir mesaj at” dedi.
Genç kadının bulunabilmesi için ailesinin başlattığı sosyal medya kampanyaları da devam ediyor.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.