Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Esenyurt’tan Kardeş Belediyeye Büyük Hizmet

Esenyurt Belediyesi’nin kardeş şehir ilan ettiği Kırklareli ilinin Kavaklı Beldesine yaptığı Cumhuriyet Meydanı düzenlenen törenle hizmete açıldı.Esenyurt Belediyesi kardeş belediye olarak ilan ettiği Kırklareli’nin Kavaklı Belediyesi’ne...

Haber Giriş Tarihi: 20.05.2016 09:38
Haber Güncellenme Tarihi: 20.05.2016 09:38
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Esenyurt Belediyesi’nin kardeş şehir ilan ettiği Kırklareli ilinin Kavaklı Beldesine yaptığı Cumhuriyet Meydanı düzenlenen törenle hizmete açıldı.
Esenyurt Belediyesi kardeş belediye olarak ilan ettiği Kırklareli’nin Kavaklı Belediyesi’ne yardım eli uzatarak, yaptığı çalışmalar sonrasında beldeye meydan kazandırdı. Esenyurt Belediyesi tarafından belde merkezinde bulunan yaklaşık altı dönümlük alanda düzenleme çalışması yapıldı. Atatürk heykelinin yerleştirilmesinin ardından yapılan peyzaj çalışmaları sonrası kullanıma hazır hale getirilen Kavaklı Cumhuriyet Meydanı düzenlenen törenle hizmete açıldı. Kavaklı halkının yoğun katılımıyla düzenlenen törene Kırklareli Valisi Esengül Civelek, Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu, Kavaklı Belediye Başkanı Gürel Koşdemir ve ilde görev alan Sivil Toplum Kuruluşları’nın temsilcileri katıldı. Çeşitli etkinliklere sahne olan açılış töreninde Trakya yöresine ait halk oyunları vatandaşlardan büyük beğeni topladı. Törende Kavaklı Belediyesi tarafından fahri hemşehri ilan edilen Başkan Kadıoğlu’na plaket ve hemşehri belgesi verildi. Protokol konuşmaları sonrasında kurdele kesim töreniyle Kavaklı Cumhuriyet Meydanı vatandaşların alkışları eşliğinde hizmete açıldı.
“BÜTÜN TÜRKİYE’Yİ KARDEŞ YAPMAK İÇİN ÇALIŞMALAR YAPIYORUZ”
Kavaklı Belediyesi’ni kardeş şehir ilan ederek, yaptığı çalışmaların yanı sıra ilçeye de desteklerini sürdüren Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu, ilçede Kavaklı halkının yoğun ilgisiyle karşılandı. Açılış töreni sonrasında Kavaklı Cumhuriyet Meydanı’nda açıklamalarda bulunan Başkan Kadıoğlu, Belediyelerin arasında güçlü bağların olduğunu söyledi. Konuşmasına devam eden Başkan Kadıoğlu, “Bugün biz kardeş şehir Kavaklı’dayız. Başkanımız çok çalışkan olduğundan dolayı bizi açılış için buralara kadar getirdi. Ak Partili Belediyeler olarak aramızdaki dayanışmanın ürünü olarak bunları yaşıyoruz. Sadece burada değil başka il ve ilçelerde de bunları yaşıyoruz. Bunun sebebi de biz bütün Türkiye’yi kucaklamak zorundayız. Biz bütün Türkiye’yi kardeş yapmak zorunda olduğumuz için bizim için ha Kavaklı ha Van hiç fark etmez. Bizim için hiçbir yer fark etmiyor her yerde çalışmalarımıza devam ediyoruz” dedi.
“BAŞKAN KADIOĞLU’NA MEYDAN İÇİN ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM”
Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu’na yaptığı konuşmada teşekkür ettiğini söyleyen Kavaklı Belediye Başkanı Gürel Koşdemir, “Bu parkın yapımında Esenyurt Belediyesinin büyük emeği var. Başkan Kadıoğlu, ilk önce bize cesaret verdi. Başkan Kadıoğlu, bana ‘Git Kavaklı’yı Kavaklı yap ben senin arkandayım’ dedi. Başkanın bu şekilde demesi bize yetti bizde buraya güzel bir meydan yaptık. Başkan Kadıoğlu, demekle de bırakmadı maddi yönden de bütün desteklerini verdi. Başkanımızın sayesinde Kavaklı halkı bu güzel meydana kavuştu. Ben huzurlarınızda başkanımıza bir daha teşekkür ediyorum. Başkanımızın dediği gibi bugünlerde en çok ihtiyacımız olan şey birlik ve beraberlik, işte bizim buranın birlik ve beraberliği de böyle oluyor” diye konuştu.
Kırklareli’nin Kavaklı Belediyesi hizmet binası önüne Esenyurt Belediyesi tarafından yapılan Cumhuriyet Meydanı için Kavaklı halkı, Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu’na teşekkür etti.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.