Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Esenyurt’ta 111 dev eser hizmete açılıyor

Esenyurt Belediyesi tarafından 2016 yılında planlanan ve yapımı tamamlanan 111 ayrı projenin toplu açılış töreni Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımıyla 10 Aralık Cumartesi günü gerçekleştirilecek.Eseyurt’ta yapımı tamamlanan...

Haber Giriş Tarihi: 07.12.2016 16:21
Haber Güncellenme Tarihi: 07.12.2016 16:21
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Esenyurt Belediyesi tarafından 2016 yılında planlanan ve yapımı tamamlanan 111 ayrı projenin toplu açılış töreni Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımıyla 10 Aralık Cumartesi günü gerçekleştirilecek.
Eseyurt’ta yapımı tamamlanan 111 eserin açılışı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımıyla 10 Aralık Cumartesi günü yapılacak. Toplamda 497,664 milyon TL değerinde olan yeni hizmete girecek tesisler, başta Esenyurt ve bölge insanına hizmet verecek.
Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu, “2004 yılında göreve geldiğimizde 260 bin nüfuslu, 10 mahallesiyle belde olan Esenyurt, adeta büyük bir köyü andırıyordu. Bugün ise geldiğimiz nokta, 780 bin nüfusa sahip, 43 mahallesi olan Esenyurt, İstanbul’da birinci, Türkiye’de ilk üç ilçe arasında yer alan gelişmiş ve modern bir şehir görünümünü aldı. 12 yıl süresince hizmet ve yatırımlarımıza, halkımızın istek ve taleplerini dinleyerek aralıksız hız kesmeden devam ettik” dedi.
Yeni yatırımlar ile ilçenin çehresinin daha da değişeceğini belirten Başkan Necmi Kadıoğlu, “Bizim umut dolu yarınlarımız için hayallerimiz vardı. Gelişen ve değişen dünyaya sırtımızı dönemezdik. Daha yeşil, daha eğitimli, daha modern, daha sağlıklı bir Esenyurt için hedef ve ideallerimize şimdi daha yakınız. Daha umutlu yarınlar için çalışıyoruz. İstanbul’un yeni cazibe ve çekim merkezi olan Esenyurt ilçemizde 111 dev eseri Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın teşrifleri ile hizmete sunuyoruz” ifadelerini kullandı.
Hizmete açılacak olan projeler, Eğitim yapıları (okullar-kreşler), dini tesisler (camiler-kuran kursları), sosyal tesisler, sağlık tesisleri, termal tesisler, spor tesisleri, muhtarlıklar, kapalı pazar yerleri, otoparklar, büyük şehir parkları, kavşak düzenlemeleri, prestij cadde yapımı ve SGK merkezi gibi yapılardan oluşuyor.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.