Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Eşeği kamyonetin kasasına bağlayarak çeken bekçi konuştu:

Manisa’nın Turgutlu ilçesinde Çiftçi Malları Koruma Başkanlığına ait bir kamyonetin kasasına bağladığı eşeği koşturan sürücü özür diledi. Sürücü Hüseyin Güney, “Bir daha böyle durumla karşılaşmam halinde çok daha farklı...

Haber Giriş Tarihi: 11.07.2016 15:08
Haber Güncellenme Tarihi: 11.07.2016 15:08
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Manisa’nın Turgutlu ilçesinde Çiftçi Malları Koruma Başkanlığına ait bir kamyonetin kasasına bağladığı eşeği koşturan sürücü özür diledi. Sürücü Hüseyin Güney, “Bir daha böyle durumla karşılaşmam halinde çok daha farklı davranacağım. Pişmanım” dedi.
’10 dakikalık yolu 2 saatte aldım’
Manisa’nın Turgutlu ilçesinde bir eşeğin kamyonetin kasasına iple bağlanarak koşturulması vatandaşların tepkisini çekmişti. Turgutlu İlçesine 7 kilometre uzaklıktaki Dalbahçe Mahallesinden aldığı eşeği kamyonet arkasına bağlayarak Turgutlu Çiftçi Malları Koruma Başkanlığının 1 Kısmalı Karakoluna götüren sürücü Hüseyin Güney, “Bekçi başı bana, Dalbahçe Mahallesindeki bahçelere ziyan veren eşeği alarak korumaya getirmemi istedi. Ben de tek başıma olduğum için eşeği kamyonetin arkasına bağlayarak birinci viteste 10 dakikalık mesafeyi 2 saatte yol alarak buraya getirdim. Hayvanı koşturmadım, sürüklemedim.” dedi.
’Pişmanım’
Bir daha böyle durumla karşılaşması halinde çok daha farklı davranacağını belirten Hüseyin Güney, “Pişmanım” diyerek yaptığı hatanın farkında olduğunu ifade etti.
Koruma yetkileri ise, “Bize, ‘Hayvan tarım arazine zarar veriyor’ diye şikayet geldi. Biz de arkadaşı köye gönderip araba ile getirmesini istedik. O görevli hakkında tutanak tutuldu. Yaptığı işi kesinlikle onaylamıyoruz. Kararı Çiftçi Malları yönetimi karar verecek” ifadelerini kullandı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.