Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Esbim İş Bulmaya Devam Ediyor

Esenyurt Belediyesi tarafından oluşturulan Esenyurt Belediyesi İstihdam Merkezi (ESBİM), ilçede yeni açılan Es Life Hastanesi’nde farklı baranşlarda 107 personeli istihdam etti.Esenyurt Belediyesi İstihdam Merkezi (ESBİM), yeni açılan Esenyurt...

Haber Giriş Tarihi: 29.04.2016 10:39
Haber Güncellenme Tarihi: 29.04.2016 10:39
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Esenyurt Belediyesi tarafından oluşturulan Esenyurt Belediyesi İstihdam Merkezi (ESBİM), ilçede yeni açılan Es Life Hastanesi’nde farklı baranşlarda 107 personeli istihdam etti.
Esenyurt Belediyesi İstihdam Merkezi (ESBİM), yeni açılan Esenyurt Kıraç bölgesinde ki Es Life Hastanesi’nde muhasebe, vezne, hasta karşılama, hemşire ve farklı alanlarda toplam 107 adet personel istihdam etti. Yeni işlerine başlayan Es Life Hastanesi personelleri, Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu’na teşekkür ziyaretinde bulundu.
Esenyurt Belediyesi Meclis salonunda gerçekleşen ziyarette konuşma yapan Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu, ESBİM tarafından işe alınan personellere; “ Gelen hastalara karşı devamlı hoşgörülü olun sizlerin işi zor ama hastane işi sevimli bir iştir. İşinizi sevin eğer işinizi severseniz o iş sizler için çok kolay bir hale gelir” dedi. Başkan Kadıoğlu, ilçede yaşayan vatandaşlara ESBİM aracılığı ile iş sahibi yapmaya ve istihdam çalışmalarına devam edeceklerini belirtti. İş bulmanın mutluluğunu yaşayan Es Life Hastanesi yeni personelleri Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu’na teşekkür dileklerini dile getirdiler.
Esenyurt Belediyesi İstihdam Merkezi ESBİM’e bugüne kadar 18 bin 900 kişi müracaat etti ve bunlardan 7 bin 150 kişi iş sahibi oldu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.