Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Erzurumlu esnaftan ilginç tepki

Dün yaşanan darbe girişiminin ardından Erzurumlu bir esnaf ilginç bir tepkiye imza attı.Palandöken İlçesi’nde faaliyet gösteren Mustafa Atmaca isimli esnaf; işyerine astığı “Pensilvanya Terör Örgütü ve yandaşları bu müesseseye giremez”...

Haber Giriş Tarihi: 16.07.2016 17:14
Haber Güncellenme Tarihi: 16.07.2016 17:14
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Dün yaşanan darbe girişiminin ardından Erzurumlu bir esnaf ilginç bir tepkiye imza attı.
Palandöken İlçesi’nde faaliyet gösteren Mustafa Atmaca isimli esnaf; işyerine astığı “Pensilvanya Terör Örgütü ve yandaşları bu müesseseye giremez” levhası ile tepkisini ortaya koydu.
Mustafa Atmaca yaptığı açıklamada, “Türkiye’de bir takım insanlar terör örgününün olmadığını, Fetullah Gülen’in terör örgütü olmadığını, onun sadece bir risaleyi nur olduğunu, kalemle defterle işinin olduğunu, darbeyle hiç bir alakasının olmadığını, bu kirli yüzünün meydana çıktığını, ben önceden biliyordum. Bunun terör örgütü ile bağlantılı olduğunu, Türkiye’de terörü beslediğini biliyordum ama bizim Müslüman kardeşlerimize bunu bir türlü inandıramadık. Ama dün gece bütün Müslüman kardeşlerimiz, partili partisiz, MHP’si, Ak Partilisi, CHP’lisi bütün partililer artık Türkiye’de Fetullah Hoca denilen o i… bir terör örgütü olduğunu, bu ülkeyi kana boğacağını, her kez açık ayan beyan görmüştür. Ben de ona istinaden tepkimi koydum. Hiçbir ticari kaygı duymadan o örgütün yandaşlarına ve kendilerine tepkimi böyle gösterdim‘’ dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.