Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Erzurum’da Ciritte Süper Kupa Finali nefes kesti

Türkiye Geleneksel Spor Dalları Federasyonu ve Erzurum Büyükşehir Belediyesi Spor ve Kültür Daire Başkanlığı Spor Müdürlüğü tarafından düzenlenen Cirit Süper Kupa finali izleyicilerin adeta nefeslerini kesti. Final müsabakasında hızını...

Haber Giriş Tarihi: 06.11.2016 09:11
Haber Güncellenme Tarihi: 06.11.2016 09:11
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Türkiye Geleneksel Spor Dalları Federasyonu ve Erzurum Büyükşehir Belediyesi Spor ve Kültür Daire Başkanlığı Spor Müdürlüğü tarafından düzenlenen Cirit Süper Kupa finali izleyicilerin adeta nefeslerini kesti. Final müsabakasında hızını alamayan bazı cirit sporcuları attan düştü.
Erzurum Cirit Sahasında organize edilen Cirit Süper Kupa finalinde Atlı Cirit Türkiye finallerinde şampiyonluğu göğüsleyen Akıncılar Atlıspor ile üçüncülük kupasını kazanan Şengel Atlıspor karşı karşıya geldi.
Karşılaşmanın galibi Akıncılar Atlıspor süper kupanın sahibi oldu. Müsabaka sırasında hızını alamayan bir cirit sporcusunun atıyla birlikte düşme anı objektiflere yansıdı. Büyükşehir Belediyesi Spor Müdürü Muzaffer Şahin, Türkiye’de ilk kez ciritte Süper Kupa’nın düzenlendiğini ifade ederek çok heyecanlı bir karşılaşma olduğunu söyledi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.