Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Erzurum’da 3 metrelik ‘Dadaş Kardan Adam’

Erzurum’da iki gündür etkili olan kar yağışı şehri beyaza bürürken, kent meydanında yapılan ve ‘Dadaş Kardan Adam’ adı verilen 3 metrelik dev kardan adam görenlerin ilgisini çekiyor.Erzurum’da aralıklarla etkili olan kar yağışı...

Haber Giriş Tarihi: 02.12.2016 11:41
Haber Güncellenme Tarihi: 02.12.2016 11:41
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Erzurum’da iki gündür etkili olan kar yağışı şehri beyaza bürürken, kent meydanında yapılan ve ‘Dadaş Kardan Adam’ adı verilen 3 metrelik dev kardan adam görenlerin ilgisini çekiyor.
Erzurum’da aralıklarla etkili olan kar yağışı sonrası kar kalınlığı şehir merkezinde 15 santimetreye ulaştı. Kar yağışını fırsat bilen vatandaşlar karın keyfini doyasıya yaşayarak kardan adam yaptı. Kent meydanında yapılan ‘Dadaş Kardan Adam’ adı verilen yaklaşık 3 metrelik dev kardan adam görenlerin ilgisini çekiyor. Kardan adamla hatıra fotoğrafı çekilen vatandaşlar, "Erzurum’a kar yakışıyor. Erzurum’un cilvesi soğukluğu ama güzelliği de bembeyaz örtüsü" dedi. Kentte karla mücadele çalışmaları ise aralıksız devam ediyor.
Meteoroloji 12. Bölge Müdürlüğü, bölge genelinde kar yağışının etkisini sürdüreceğini bildirdi. Öte yandan Tekman ilçesinde de okullar 1 gün süreyle tatil edildi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.