Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Erzurum Ve Erzincan’ın Yüksek Kesimlerine Kar Yağdı

Erzurum ve Erzincan’ın yüksek kesimlerine mayıs karı yağdı.Akdeniz sahillerinde denize girilirken, Erzurum ve Erzincan’ın yüksek kesimlerine 27 Mayıs’ta kar yağdı. Erzurum’da dün gece saatlerinde etkili olan yağmur yağışı, deniz seviyesinden...

Haber Giriş Tarihi: 27.05.2016 11:12
Haber Güncellenme Tarihi: 27.05.2016 11:12
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Erzurum ve Erzincan’ın yüksek kesimlerine mayıs karı yağdı.
Akdeniz sahillerinde denize girilirken, Erzurum ve Erzincan’ın yüksek kesimlerine 27 Mayıs’ta kar yağdı. Erzurum’da dün gece saatlerinde etkili olan yağmur yağışı, deniz seviyesinden 3 bin 156 metre yükseklikteki Palandöken Dağı’nın zirve noktalarında kara dönüştü.
Hava sıcaklıklarının artmasını beklerken aksine soğuduğunu dile getiren Erzurumlular, yüksek kesime kar yağınca esen rüzgarla birlikte kent merkezinin soğuduğunu belirttiler.
Erzincan’ın da Üzümlü ilçesinde bulunan Esence ve Munzur Dağı ile eteklerine kar yağdı. Üzümlü ilçesinde sabah saatlerinden bu yana etkisini sürdüren sağanak, akşam saatlerinde yüksekliği 3 bin 549 metre olan Esence Dağı’nda ve 3 bin 258 metre rakımlı Munzur Dağı’nda yerini kar yağışına bıraktı. Dağların yüksek kesimleri beyaza büründü.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.