Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Erzincanlı ve Döngeloğlu, demokrasi nöbetine katılanları coşturdu

İlahiyatçı Ömer Döngeloğlu ve şair Dursun Ali Erzincanlı, Yalova’nın Altınova ilçesinde demokrasi nöbetine katılarak vatandaşları coşturdu.Demokrasi nöbetinin 13. gününde vatandaşlar Dursun Ali Erzincanlı’nın okuduğu şiirler ve...

Haber Giriş Tarihi: 28.07.2016 11:44
Haber Güncellenme Tarihi: 28.07.2016 11:44
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Erzincanlı ve Döngeloğlu, demokrasi nöbetine katılanları coşturdu
İlahiyatçı Ömer Döngeloğlu ve şair Dursun Ali Erzincanlı, Yalova’nın Altınova ilçesinde demokrasi nöbetine katılarak vatandaşları coşturdu.
Demokrasi nöbetinin 13. gününde vatandaşlar Dursun Ali Erzincanlı’nın okuduğu şiirler ve Ömer Döngeloğlu’nun sohbeti ile benzersiz bir gece yaşadı. Erzincanlı, “Günlerdir, gecelerdir sokaklardayız. Çünkü milletin ve devletin başkanı, başkomutanımız Recep Tayyip Erdoğan’a sahip çıkmalıyız. Başkomutan, ‘tamam’ diyene kadar nöbete devam" dedi.
15 Temmuz günü bir imtihana tabi olduklarını ifade eden Döngeloğlu, “15 Temmuz Cuma akşamı Allah bu aziz milleti imtihan etti. Bizimle namaz kılan, secde eden, tespih çeken ne abdestli şeytanlar varmış kendi halkına ihanet eden. Ama namazda beraber olamadığımız, siyasi parti görüşlerinde beraber olamadığımız insanlarla meğer biz milletmişiz. Allah’a sonsuz hamdolsun’’ ifadelerini kullandı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.