Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Erzincan’da kar yağışı ve sis ulaşımı aksattı

Erzincan-Sivas karayolunun Sakaltutan ve Kızıldağ mevkiinde etkisini artıran kar yağışı ve sis, sürücülere zor anlar yaşattı. Buz turan yolda kayan tır yan yatarken bölgede çalışmalarını aralıksız sürdüren karayolları ekipleri kar...

Haber Giriş Tarihi: 01.12.2016 16:10
Haber Güncellenme Tarihi: 01.12.2016 16:10
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Erzincan-Sivas karayolunun Sakaltutan ve Kızıldağ mevkiinde etkisini artıran kar yağışı ve sis, sürücülere zor anlar yaşattı. Buz turan yolda kayan tır yan yatarken bölgede çalışmalarını aralıksız sürdüren karayolları ekipleri kar küreme ve tuzlama araçlarıyla karla mücadele çalışması yaptı.
Erzincan-Gümüşhane karayolundaki Ahmediye geçidinde seyreden kum yüklü bir tır yolda oluşan gizli buzlanma nedeniyle kayarak şarampole yan yattı. Kazanın ardından olay yerine karayollarına bağlı ekipler sevk edildi. Tır, çalışmaların ardından şarampolden çıkarıldı. Tır sürücüsü kar yağışı nedeniyle Ahmediye zirvesine çıkamadığı için bulunduğu mevkiden geri dönüş yaptığı sırada aracının yoldan kaymasıyla şarampole yuvarlandığını belirterek, kaza sırasında yaralanmadığını söyledi.
Öte yandan Erzincan İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı trafik ekipleri ise Erzincan-Sivas karayolunun Sakaltutan mevkiinde ’kış lastiği’ denetimlerini gerçekleştirdi. Polis ekipleri Sakaltutan geçidinde kar yağışı sebebiyle araç sürücülerini durdurup, uyarılarını yaparak, sürücülerin araçlarına zincir takmalarını sağladı. Araç sürücüleri ise yapılan uygulamalardan memnun kaldıklarını belirtti.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.