Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Erzincan’da kaçan kurbanlar drone ile yakalanacak

Erzincan Belediyesi, bu yılki kurban yakalama timine insansız hava aracını da ekledi.Kurban Bayramı yaklaşırken, Erzincan Belediyesi de hazırlıklarını sürdürüyor. Geçtiğimiz yıl motorize ekiplerle daha da güçlendirilen Erzincan Belediyesine...

Haber Giriş Tarihi: 06.09.2016 14:41
Haber Güncellenme Tarihi: 06.09.2016 14:41
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Erzincan Belediyesi, bu yılki kurban yakalama timine insansız hava aracını da ekledi.
Kurban Bayramı yaklaşırken, Erzincan Belediyesi de hazırlıklarını sürdürüyor. Geçtiğimiz yıl motorize ekiplerle daha da güçlendirilen Erzincan Belediyesine ait kurban timi, bu yıl insansız hava araçları ile uzak mesafelere kaçan kurbanlıkların takibini yapacak. Kurban timi, kondisyon çalışmalarının yanı sıra silahlı atış eğitimi ve kaçan kurbanlıkları nasıl yakalanmaları gerektiği konusunda eğitim alıyor.
Erzincan Belediyesi Basın Yayın Halkla İlişkiler Müdürü Celil Atilla Yılmaz yaptığı açıklamada; "Erzincan Belediyesi olarak kurban yakalama timimizi biraz daha güçlendiriyoruz. Timimizde yaya birliklerimiz var. Bunlar uyuşturucu tüfekler ile kaçan kurbanlıklara müdahale ediyorlar. Bunun yanı sıra bir atlı personelimiz bir de motorize kullanan bir personelimiz var. Bu yıl ilave olarak da bir insansız hava aracı ile kaçan kurbanlıkların uzak mesafelere gitmeleri durumunda havadan takibini sağlamak maksadıyla bir takviye daha yaptık. Erzincan Belediyesi olarak kurban bayramına hazırız." dedi.
Kaçan kurbanlıkların yakalanması esnasında herhangi bir olumsuzluğun yaşanmamasını hedefleyen Erzincan Belediyesine ait kurban yakalama timi, kurbanlıkları zarar vermeden yakalayıp sahiplerine teslim edecek.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.