Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Eryılmaz, Hayvan Bakım Merkezi’nde incelemelerde bulundu

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Muhsin Eryılmaz, Hayvan Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi’nde incelemelerde bulunarak yetkililerden bilgi aldı.Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Muhsin Eryılmaz Elazığ yolu üzerinde...

Haber Giriş Tarihi: 17.01.2018 14:33
Haber Güncellenme Tarihi: 17.01.2018 14:33
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Eryılmaz, Hayvan Bakım Merkezi’nde incelemelerde bulundu

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Muhsin Eryılmaz, Hayvan Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi’nde incelemelerde bulunarak yetkililerden bilgi aldı.

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Muhsin Eryılmaz Elazığ yolu üzerinde terk edilmiş ve sokakta yaşayan bakım ile tedaviye muhtaç hayvanlar için oluşturulan Hayvan Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi’nde incelemelerde bulundu. Hayvan barınağının tüm bölümlerini ayrı ayrı gezen Eryılmaz’a Sağlık İşleri Daire Başkanı ve çalışanlar eşlik ederek bilgilendirmelerde bulundular. Hayvan Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi çalışanları Eryılmaz’a çalışma sistemi ile işleyişi, barınakta kaç hayvanın bulunduğu, merkezin kaç bölümden oluştuğunu, hayvan sahiplendirmenin nasıl yapıldığı, sokak hayvanları için ne gibi çalışmalar yürüttüklerini, bakım evinde hayvanlara hangi tedavilerin uygulandığını, beslenme ve mamaların temini, merkezin fiziki koşulları, ziyaretçilerin kabulü ve hayvan ambulansı hakkında bilgi verdi.

Hayvan Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi çalışanlarıyla bir süre sohbet eden Eryılmaz, toplu fotoğraf çekiminin ardından barınaktan ayrıldı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.