Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

ERÜ öğrencilerine aşure ikramı

Melikgazi Belediyesince Erciyes Üniversitesi’nde (ERÜ) gerçekleştirilen etkinlikte 6 bin kişilik aşure dağıtıldı.Geleneksel hale getirilen aşure ikramına öğrencilerin yoğun ilgi gösterdiğini belirten Başkan Dr. Memduh Büyükkılıç,...

Haber Giriş Tarihi: 13.10.2017 15:41
Haber Güncellenme Tarihi: 13.10.2017 15:41
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
ERÜ öğrencilerine aşure ikramı

Melikgazi Belediyesince Erciyes Üniversitesi’nde (ERÜ) gerçekleştirilen etkinlikte 6 bin kişilik aşure dağıtıldı.

Geleneksel hale getirilen aşure ikramına öğrencilerin yoğun ilgi gösterdiğini belirten Başkan Dr. Memduh Büyükkılıç, “Kayserimizde bir bakıma misafirimiz olan üniversiteli öğrencilerimize Erciyes Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Murat Doğan, Sayın Prof. Dr Karamehmet Yıldız, Sayın Prof. Dr Mustafa Kemal Apalak, önceki dönem Milletvekili İbrahim Yılmaz, AK Parti Melikgazi İlçe Başkanı Gökhan Ülke, parti teşkilatı ve akademisyenlerin de hazır bulunduğu aşure ikramı rektör yardımcıları tarafından yapıldı. Öğrencilerimiz ile üniversite alanında bulunan üniversite çalışanlarına ve vatandaşlarımıza 3 ayrı noktada 6 bin kişilik aşure ikramında bulunuldu" dedi.

Aşure ikramında bulunan Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Murat Doğan, Melikgazi Belediyesi’nin aşuresinin meşhur olduğunu, bol malzemeli ve çeşitliliğinin yanında özellikle karışımdaki oran ve pişirme formülü ile ayrı bir ağız tadı ve güzelliği bulunduğunu söyledi. Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Murat Doğan, bu tür bir sosyal etkinliği ve toplumda paylaşma güzelliği sunan Belediye Başkanı Büyükkılıç’a teşekkürlerini iletti.

Başkan Dr. Memduh Büyükkılıç ise, Erciyes Üniversitesi’nde okuyan öğrencilerin büyük bir bölümünün Türkiye’nin dört bir tarafından geldiğini, dolayısı ile hepsinin aslında aynı zamanda Kayseri’nin birer turizm elçisi olduğunu sözlerine ekledi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.