Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Ertan Taşlı güven tazeledi

Düzce Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi’nin 2017 yılındaki mali durumuna yönelik Olağan Genel Kurulu yapıldı. Toplantıda, her yıl yapılan genel kurul için 3 yılda bir yapılması kararı alındı.Düzce Esnaf ve Sanatkarlar Kredi...

Haber Giriş Tarihi: 22.01.2018 11:03
Haber Güncellenme Tarihi: 22.01.2018 11:03
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Ertan Taşlı güven tazeledi

Düzce Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi’nin 2017 yılındaki mali durumuna yönelik Olağan Genel Kurulu yapıldı. Toplantıda, her yıl yapılan genel kurul için 3 yılda bir yapılması kararı alındı.

Düzce Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi (DESKKKOP) Yıllık Olağan Mali Genel Kurulu Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Tiyatro Salonu’nda gerçekleştirildi. Yoğun katılımla gerçekleşen Genel Kurul saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başladı.

Divan başkanlığının seçilmesi ile başlayan 55. Olağan Genel Kurulda konuşan Düzce Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Ertan Taşlı ilk olarak Afrin operasyonuna katılan askerler için “Allah ordumuzu muzaffer kılsın” dedi.

12 Yılda esnafa 142 milyon 447 bin lira kredi

Düzce Esnaf Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Ertan Taşlı, başkanlık yaptığı 12 yıllık dönemde toplam 3 bin 206 esnafa 142 milyon 447 bin lira kredi verdiklerini belirterek “Düzce esnafına verilen bu krediyle piyasaya ciddi bir nakit akışı sağlanırken, yüzlerce esnaf işini büyüttü, ek istihdam sağladı” ifadelerinde bulundu.

Her zaman esnaf ve sanatkarların yanında olduklarını, küçük esnafın ekonomik sıkıntılarına ve ihtiyaçlarına finansman desteği sağladıklarını anlatan Taşlı, “Kurum olarak takipteki alacaklarımız minimum düzeyde. Esnafımıza yüzde 5 gibi çok düşük faizli kredi desteği sağlıyoruz. Bu desteğimiz 2018’de artarak devam edecektir. İşyeri satın almak isteyen esnaflarımıza da finansman desteği sağlamaya başladık” şeklinde konuştu.

Ertan Taşlı’nın yaptığı konuşmanın ardından kooperatif faaliyetlerinin anlatıldığı slayt gösterisinin ardından 15 Temmuz’la ilgili özel sunum yapıldı. 15 Temmuz sunumu salondakilerin duygulu anlar yaşamasına neden oldu.

Kayıkçı’dan birlik mesajı

Genel kurulda bir konuşma yapan Düzce Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Mustafa Kayıkçı kooperatifte bulunanları üye olarak değil bir ortak olarak gördüklerini işaret ederek “En büyük ortaklık Kredi Kefalet Kooperatif ortaklığıdır. Sizler üye değilsiniz, ortaksınız. Bu ortaklıkta da en büyük güven kendi içinizden çıkarttığınız yöneticilere verilir. Sizde onu yaptınız. İş bilenin, kılıç kuşananındır. Bu teşkilata tabii ki devletimiz büyük destek veriyor. Esnaf teşkilatı bir bütündür. Sizlerle beraber seçeceğiniz yöneticiler de bir bütündür. Şuanda yiğitlerimiz Allah’ın izniyle ülkemizi koruma adına yurtdışında savaş veriyor. Bunlar kolay işler değil. Büyük güç olmak, büyük devlet olmak, Osmanlının torununa yakışır olmak kolay değil. Ancak görüyorsunuz ki burada hiçbir etkisi yok. Büyük güç olmaya başladı ve ülkenin muhalefeti iktidarı mantığı birleşmeye başladı. Bu güç çok önemli bir güçtür. İşte esnaf teşkilatında da diğer teşkilatlarda da kuvvet, güç eğer akılla mantıkla izah edilebilir durumda olduğu müddetçe her konuda güçlü oluruz. Her konuda birbirimize saygılı oluruz. Bu ülkede bu bayrak altında hepimiz dimdik durduğumuz müddetçe geleceğimizle ilgili kaygı duymamalıyız” dedi.

Mali Genel kurulda ayrıca, Düzce Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi’nin her yıl yapılan genel kurulunun da 3 yılda bir yapılması oy birliği ile kararlaştırıldı.

Tek liste ile gidilen seçimlerde Ertan Taşlı ve yönetimi yeniden seçildi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.