Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Erol Evgin’den 30 Ağustos konseri

Türk pop müziğinin öncü isimlerinden Erol Evgin, 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamaları kapsamında Beylikdüzü’nde sahne aldı. Sevilen şarkılarını hayranları için seslendiren Evgin sevenlerine unutulmaz bir gece yaşatırken, konser havadan...

Haber Giriş Tarihi: 31.08.2016 09:45
Haber Güncellenme Tarihi: 31.08.2016 09:45
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Türk pop müziğinin öncü isimlerinden Erol Evgin, 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamaları kapsamında Beylikdüzü’nde sahne aldı. Sevilen şarkılarını hayranları için seslendiren Evgin sevenlerine unutulmaz bir gece yaşatırken, konser havadan görüntülendi.
Türk pop müziğinin usta isimlerinden ünlü sanatçı Erol Evgin, Beylikdüzü Belediyesi tarafından bu yıl üçüncüsü düzenlenen Barış ve Sevgi Buluşmaları’nın ilk günü olan 30 Ağustos Zafer Bayramı’nda sahne aldı. Beylikdüzü etkinlik alanında düzenlenen konserde sevilen şarkılarını seslendiren Evgin, yaklaşık 2 saat sahnede kaldı. Binlerce vatandaş şarkılara hep birlikte eşlik ederken, ünlü sanatçının sahne performansı büyük beğeni topladı. Ünlü sanatçı, bir döneme damga vuran şarkılarıyla sevenlerine unutamayacakları bir gece yaşattı. Konser havadan da görüntülendi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.