Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Erivan Belediyesi’nden küstahlık

Uluslararası Asılsız Ermeni İddialarıyla Mücadele Derneği (ASİMDER) Genel Başkanı Göksel Gülbey, çöp konteynerlerini Türkiye ve Azerbaycan bayrakları rengine boyayan Erivan Belediyesine tepki gösterdi.Erivan Belediyesi’nin şehirde yaşayan...

Haber Giriş Tarihi: 26.09.2016 16:59
Haber Güncellenme Tarihi: 26.09.2016 16:59
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Uluslararası Asılsız Ermeni İddialarıyla Mücadele Derneği (ASİMDER) Genel Başkanı Göksel Gülbey, çöp konteynerlerini Türkiye ve Azerbaycan bayrakları rengine boyayan Erivan Belediyesine tepki gösterdi.
Erivan Belediyesi’nin şehirde yaşayan insanların çöplerini bırakmaları için çeşitli noktalara bıraktığı çöp konteynerlerin üzerine Türkiye ve Azerbaycan bayraklarını yaptırmasının faşist, ırkçı ve insanlık dışı olduğunu belirten ASİMDER Genel Başkanı Göksel Gülbey, “Ermenistan yöneticilerinin geçmişte yaptıkları katliamlar ve faşist açıklamaları ile sicillerinin bozuk olduğunu biliyoruz. Türkiye ve Azerbaycan bayraklarını çöp konteynerlerinin üzerine yaptırıp şehrin her tarafına konulması ve halkın çöp atması bir insanlık suçu ve bayrakların sahibi ülkelerin halklarının kutsaliyetlerine saygısızlıktır. 100 yıldan fazladır dünyayı yalanlarıyla kandırmaya çalışan ve kendini zavallı gösterip timsah gözyaşları döken Ermeni lobisi ve Ermenistan yöneticilerinin bu olayla gerçek yüzleri ortaya çıkmıştır. Ülkemizde her fırsatta ortaya çıkıp ‘Ermeni vatandaşlarımıza hakaret yapılıyor, haksızlık ediliyor ve dışlanıyorlar’ diyen siyasi ve teşkilatlara sesleniyorum. Bu saygısızlığı yapan ve bu saygısızlığa göz yuman devlet yöneticilerine karşı sessiz kalıyorsunuz, yoksa sadece sizdeki Müslüman Türk milletine karşı beslediğiniz düşmanlık mı? Türkiye Cumhuriyeti Dışişleri Bakanlığının Ermenistan devlet yetkilileriyle görüşüp bu saygısızlığın hesabını sormalıdır" dedi.
ASİMDER olarak bu olaya göz yumup izin veren Ermenistan devlet yöneticilerini ve bu çirkin olayı yapan Erivan Belediyesini şiddetle kınadıklarını belirten Gülbey, "1915 ve 1992 yılında Türkiye ile Azerbaycan’da katliam yapan bu zihniyetin dünyayı timsah gözyaşlarıyla kandırmasına izin vermeyeceğiz. Bunların içimizdeki işbirlikçilerine karşı da sessiz kalmayacağız. Türkiye Azerbaycan kardeşliğine bu tür olaylarla zarar verebileceğine inananların hevesi boğazlarında kalacaktır” şeklinde konuştu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.