Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

‘Ergenlik sorunu ile Siber ve akran zorbalığı’ konulu konferans

Adıyaman Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğünce kurum bünyesinde bulunan çocuklara ‘Ergenlik sorunu ile Siber ve akran zorbalığı’ konusu anlatıldı.İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı Çocuk Şube Müdürlüğünde görevli Sosyal Çalışmacı...

Haber Giriş Tarihi: 18.12.2017 15:34
Haber Güncellenme Tarihi: 18.12.2017 15:34
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
‘Ergenlik sorunu ile Siber ve akran zorbalığı’ konulu konferans

Adıyaman Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğünce kurum bünyesinde bulunan çocuklara ‘Ergenlik sorunu ile Siber ve akran zorbalığı’ konusu anlatıldı.

İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı Çocuk Şube Müdürlüğünde görevli Sosyal Çalışmacı Filiz Aygün, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü Çocuk Koordinasyon Kurulu İl Sekretarya Sorumlusu Sosyal Çalışmacı Bedriye Bozat ve Sosyolog Neslihan Güngören tarafından müdürlük ve çocuk evleri sitesi konferans salonunda 2 gün boyunca konferanslar verildi.

Çocuk Destek Merkezi Müdürlüğü ve Çocuk Koordinasyon Merkezi Müdürlüğü ve Çocuk Evleri Sitesi Müdürlüğünde kalan çocuklara yönelik verilen ‘Siber ve Akran zorbalığı’ konulu eğitimde internetin ve sosyal medyanın kullanılması, bilinçsiz yere kullanılan sosyal medya ve internetin zararları gibi konulara değinildi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.