Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Ereğli’de binlerce kişi tepki yürüyüşü gerçekleştirdi

Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde dün akşam yaşanan darbe girişime tepki amacıyla binlerce kişinin katılımı ile yürüyüş gerçekleştirildi.Kdz. Ereğli ilçesinde Bağlık Polis Karakolu önünde toplanan yaklaşık 5 bin kişilik grup ellerinde...

Haber Giriş Tarihi: 17.07.2016 01:10
Haber Güncellenme Tarihi: 17.07.2016 01:10
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde dün akşam yaşanan darbe girişime tepki amacıyla binlerce kişinin katılımı ile yürüyüş gerçekleştirildi.
Kdz. Ereğli ilçesinde Bağlık Polis Karakolu önünde toplanan yaklaşık 5 bin kişilik grup ellerinde Türk Bayrakları ile yaklaşık 2 kilometre yürüdü. Yürüyüş maden işçileri ve ailelerinin yanı sıra 7’den 70’e her görüşten çok sayıda vatandaş katıldı. Tekbir getirip, ‘Dik dur eğilme bu millet seninle, Recep Tayyip Erdoğan’ sloganları atan kalabalık daha sonra Atatürk anıtı önünde toplandı. Kalabalık, dün akşamki saldırılarda hayatını kaybedenler için saygı duruşunda bulunulmasının ardından İstiklal Marşı okudu. Yürüyüşe katılan Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal, AK Parti Kdz. Ereğli İlçe Başkanı M. Fatih Çakır, Saadet Partisi İlçe Başkanı Musa Kumaş ve Büyük Birlik Partisi İlçe Başkanı Turabi Çelik yaptıkları konuşmalarda demokrasiye karşı yapılan darbe teşebbüsüne tepki gösterdi. Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal, bu gece sabaha kadar Atatürk Anıtı önünden ayrılmayarak herkesi demokrasi nöbeti tutmaya çağırdı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.