Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Erdemli’de yatalak hastalara yatak, engelli vatandaşlara akülü araba

Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, ilçedeki yaşlı, yatalak ve engelli vatandaşları evlerinde ziyaret ederek ihtiyaç sahiplerine hasta yatağı ve akülü araç hediye etti.Erdemli Belediyesi’nin tüm vatandaşların olduğu gibi yaşlıların...

Haber Giriş Tarihi: 22.01.2018 17:18
Haber Güncellenme Tarihi: 22.01.2018 17:18
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Erdemli’de yatalak hastalara yatak, engelli vatandaşlara akülü araba

Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, ilçedeki yaşlı, yatalak ve engelli vatandaşları evlerinde ziyaret ederek ihtiyaç sahiplerine hasta yatağı ve akülü araç hediye etti.

Erdemli Belediyesi’nin tüm vatandaşların olduğu gibi yaşlıların ve engelli vatandaşlarında emrinde olduğunu ifade eden Başkan Tollu, yaşlıların rahatı için Erdemli Belediyesi’nin ne gerekiyorsa yaptığını söyledi. Belediye ile vatandaşları devamlı surette bir araya getirdiklerini dile getiren Tollu, "9 yıl boyunca onlar emretti, belediye hizmet etti. Yaşlılarımız, bizim baş tacımız. En büyük hürmeti hak ediyorlar. Onlar emretsin biz yapalım. Onlar ne derse o olur. Hizmetin de hürmetin de en iyisini yaşlılar hak ediyor" dedi.

Yaşlıları ayda en az 3 kez ziyaret ederek tepeden tırnağa tüm ihtiyaçlarını karşılayıp, yatalak hastalara elektrikli hasta yatağı, bedensel engelli vatandaşlara da akülü araç ile engelli tekerlekli sandalye verdiklerini ifade eden Tollu, "Belediye olarak nerede insan, orada hizmet düsturu ile hareket ediyoruz. 7’den 70’e insanların doğumundan ölümüne kadar hizmet etmenin gayreti içerisindeyiz. Yaptığımız tüm hizmetler insanların yaşam kalitesini arttırmak ve kimsesiz bırakmamaktır. Vatandaşların ‘benim belediyem 7/24 yanımda olur’ diyebilmesi için çaba göstermekteyiz" diye konuştu.

Toplumun her kesimine eşit ve kaliteli hizmet sunmak için çalıştıklarını söyleyen Tollu, her türlü ihtiyaç sahibine ulaştıklarını ve onların hayatını kolaylaştırmak için çaba sarf ettiklerini kaydetti. Erdemli’de yaşayan vatandaşların yaşam kalitesini arttırabilmek için 7/24 çalıştıklarının altını çizen Tollu, "Bölgede ilk defa belediyemiz bünyesinde oluşturduğumuz Limon Çiçeği Projemizle Erdemli sınırları içerisinde yaşayan engelli, yaşlı, hasta, muhtaç, afetzede vatandaşlarımızın yardımına koşuyoruz. Onların her türlü ihtiyaçlarını karşılıyoruz. Erdemli Belediyesi ailesi olarak toplumun her kesiminin huzuru ve rahatı için büyük bir gayret sarf ediyoruz" ifadelerini kullandı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.