Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Erdem kadınlar ve gençlerle buluştu

İYİ Parti Mustafakemalpaşa Belediye Başkan Adayı Şükrü Erdem, ilçedeki genç ve kadın çalışma grupları ile bir araya geldi.

Haber Giriş Tarihi: 11.02.2019 11:24
Haber Güncellenme Tarihi: 11.02.2019 11:24
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Erdem kadınlar ve  gençlerle buluştu

Kutlupark’taki kahvaltılı buluşmaya Başkan Adayı Şükrü Erdem, eşi Semra hanım ile birlikte katılırken, kahvaltıda ayrıca İYİ Parti Kurucular Kurulu Üyesi Sermin Özensoy, İYİ Parti İlçe Başkanı İhsan Keçeci, çalışma grubu üyesi gençler ve kadınlar yer aldı. Kurucular Kurulu Üyesi Sermin Özensoy burada yaptığı konuşmada, “16 yıllık AK Parti iktidarına Mustafakemalpaşa ve tüm Türkiye’de bir uyarı verilmesinin zamanı gelmiştir. Sokakta, çarşıda, pazarda, kısaca her yerde bunun ışığını da görüyoruz. Bu seçimde bu uyarı olacak” dedi.

“KALDIĞIMIZ YERNDEN

DEVAM EDECEĞİZ”

Mustafakemalpaşa’ya geçmişte büyük hizmetleri olduğunu belirten İYİ Parti Mustafakemalpaşa Belediye Başkan Adayı ve eski Gençlik ve Spor Bakanı Şükrü Erdem, sorunları çok iyi bildiklerini ve hizmete kaldıkları yerden devam etmek için tüm hazırlıklarının tamam olduğunu söyledi. Erdem, “Bakanlığım süresinde kendi çabalarım ile Mustafakemalpaşa’ya yaptığım hizmetlere yenilerini ekleyeceğim inşallah” diye konuştu.

PROJELERİMİZ HAZIR

Herkese eşit mesafede olduklarını kaydeden Başkan Adayı Şükrü Erdem, sözlerini şöyle sürdürdü: “Biz olaylara bazıları gibi siyasi olarak bakmıyoruz. Tüm vatandaşlarımıza eşit mesafedeyiz ve öyle olmaya da devam edeceğiz. Son dönemde hizmetler oy veren, vermeyen diye ayrılarak yapılıyor. Biz kesinlikle öyle yapmayacağız. Mustafakemalpaşa’nın tüm sorunlarına çözüm bulmak için geliyoruz. Hep birlikte, el ele, gönül gönüle bunu başaracağız. Organize Sanayi Bölgesi bizim çabalarımızla kuruldu. Ama bizden sonra orada gelişim durma noktasına geldi. Bunu tekrar harekete geçirip istihdama katkı sağlayacağız. Mustafakemalpaşaspor’un bizim başkanlığımızdaki başarılarını herkes biliyor. Şimdi ise Amatör Küme’de. Tekrar eski günlerine dönmeli, Mustafakemalpaşaspor’a profesyonel ligler yakışır. Güzel ilçemizin tüm sorunlarını biliyoruz ve yatırımlar için tüm projelerimiz, yatırımcılarımız hepsi hazır. Startı vermek için 1 Nisan’ı bekliyoruz.”

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.