Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Erdem: "Çiftçimize özel projelerimiz var"

İYİ Parti Mustafakemalpaşa Belediye Başkan Adayı Şükrü Erdem, Ziraat Odası’nı ziyaret ederek Başkan Mehmet Aydemir ile görüştü.

Haber Giriş Tarihi: 14.03.2019 22:26
Haber Güncellenme Tarihi: 14.03.2019 22:26
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Erdem: "Çiftçimize özel projelerimiz var"

İYİ parti Mustafakemalpaşa Belediye Başkan Adayı Şükrü Erdem, seçim çalışmaları çerçevesinde Ziraat Odası Başkanı Mehmet Aydemir’i ziyaret etti. İYİ Parti Bursa Milletvekili İsmail Tatlıoğlu’nun da bulunduğu ziyarette çiftçilerin sorunları görüşüldü ve çözüm önerileri masaya yatırıldı. Milletvekili Tatlıoğlu, Mustafakemalpaşa için çiftçiliğin çok önemli olduğunu belirterek, köylünün üretebilmesi için tüm imkanları seferber edeceklerini söyledi.

İYİ Parti Mustafakemalpaşa Belediye Başkan Adayı Şükrü Erdem de köylünün köyünde kalması gerekitğini, köylerin boşalması halinde üretimin tamamen duracağını belirterek, “Bizim kırsal dönüşüm projemiz işte burada büyük önem kazanıyor. Bu projeyi hep birlikte hayata geçireceğiz ve köylümüz tekrar eski gibi üretecek ve biz de onlara destek vereceğiz” diye konuştu.

HELVA İKRAMI!

Bu arada, İYİ Parti Mustafakemalpaşa teşkilatı Adnan Menderes Meydanı’nda irmik helvası ikramı yaptı. Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği helva dağıtımı ilçenin pazarının da olması nedeniyle birçok kişiye ulaştı.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.