Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Enver Paşa’nın torunu son yolculuğuna uğurlandı

Enver Paşa’nın torunu Osman Mayatepek, Kocatepe Camii’nde sevenlerinin dualarıyla son yolculuğuna uğurlandı.Gülhane Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde yaklaşık 10 gündür çoklu organ yetmezliği nedeniyle tedavi gördüğü sırada hayatını...

Haber Giriş Tarihi: 02.11.2016 14:26
Haber Güncellenme Tarihi: 02.11.2016 14:26
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Enver Paşa’nın torunu Osman Mayatepek, Kocatepe Camii’nde sevenlerinin dualarıyla son yolculuğuna uğurlandı.
Gülhane Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde yaklaşık 10 gündür çoklu organ yetmezliği nedeniyle tedavi gördüğü sırada hayatını kaybeden 66 yaşındaki Enver Paşa’nın torunu Osman Mayatepek için bugün Kocatepe Camii’nde öğle namazına müteakip cenaze namazı kılındı. Mayatepek’i son yolculuğuna eski Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, kızı Mihrişah Mayatepek, kuzeni Arzu Enver Eroğan ve sevenleri gözyaşları ile uğurladı.
“Çok önemli bir kişiyi kaybettik”
Osman Mayatepek’in vefatının çok zamansız olduğunu dile getiren kuzeni Arzu Enver Eroğan, “Çok önemli bir kişiyi kaybettik. Çok ani kaybettik. Mihrişah kızı olarak çok üzgün olduğu için onun yerine ben konuşuyorum. Türkiye için çok önemli bir şahsiyetti. Çok iyi yetişmiş, çok iyi okumuş, dedeleri çift taraftan Türkiye’ye faydası dokunmuş bir insanların gencecik oğluydu. Çok zamansız bir ölüm oldu” ifadelerini kullandı.
Osman Mayatepek, kılınan cenaze namazının ardından Ankara Cebeci Asri Mezarlığı’nda toprağa verildi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.