Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

‘Engelsiz Kent Edirne’ hedefi Kırkpınar’a taşındı

Edirne Belediyesi’nin organizasyonunda gerçekleştirilen 655. Kırkpınar Yağlı Güreşleri Festivali’ne gelecek olan engelli vatandaşların yaşamını kolaylaştırmak adına Sarayiçi Er Meydanı’na Akülü Engelli Aracı Şarj İstasyonu kuruldu.Edirne...

Haber Giriş Tarihi: 22.07.2016 18:12
Haber Güncellenme Tarihi: 22.07.2016 18:12
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
‘Engelsiz Kent Edirne’ hedefi Kırkpınar’a taşındı
Edirne Belediyesi’nin organizasyonunda gerçekleştirilen 655. Kırkpınar Yağlı Güreşleri Festivali’ne gelecek olan engelli vatandaşların yaşamını kolaylaştırmak adına Sarayiçi Er Meydanı’na Akülü Engelli Aracı Şarj İstasyonu kuruldu.
Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan’ın talimatlarıyla daha önce kent merkezinin 4 ayrı noktasında hizmete sunulan Akülü Engelli Aracı Şarj İstasyonu, engelli vatandaşların Er Meydanı’nda ulaşımlarını kolaylıkla sağlayabilmeleri için Sarayiçi’ne de kuruldu.
Akülü Engelli Aracı Şarj İstasyonu 655. Kırkpınar Yağlı Güreşleri Festivali süresinde Sarayiçi’nde engelli vatandaşların hizmetine sunulacağını ifade eden Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, “Engelsiz Kent Edirne hedefini Er Meydanı’na da taşıdık. Ayrıca bu yıl güreşleri izlemek için Sarayiçi’ne gelen özellikle yürüme engelli vatandaşların yaşadığı zorlukları ortadan kaldırmak adına Sarayiçi’ne engelli rampası yaparak, engelli vatandaşların Er Meydanı’na girişini kolay hale getirdik. Engelli vatandaşlarımız ata sporumuzu bu yıl çok daha iyi şartlar altında izleyebilecek” dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.