Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Engellilerin Saçlarını Yaptılar

Dünya Engelliler Haftası’nda Özel Yeşil Düzce Özel Eğitim Uygulama Merkezi ve İş Eğitim Merkezi kız öğrencilerinin Halk Eğitim Merkezi Kuaför kursu öğrencileri tarafından saç bakımları yapıldı. Oldukça heyecanlı görünen özel...

Haber Giriş Tarihi: 11.05.2016 15:45
Haber Güncellenme Tarihi: 11.05.2016 15:45
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Engellilerin Saçlarını Yaptılar
Dünya Engelliler Haftası’nda Özel Yeşil Düzce Özel Eğitim Uygulama Merkezi ve İş Eğitim Merkezi kız öğrencilerinin Halk Eğitim Merkezi Kuaför kursu öğrencileri tarafından saç bakımları yapıldı. Oldukça heyecanlı görünen özel öğrenciler saçlarını kestirdi, fön çektirdi, tırnaklarına bakım yaptırdı.
Özel öğrenciler için ilk kez yapılan uygulamada Halk Eğitim Merkezi Kuaförlük bölümü kursiyerleri, Yeşil Düzce Özel Eğitim Uygulama Merkezi ve İş Eğitim Merkezi kız öğrencilerini bakımdan geçirdiler.
Öğrencilerin heyecan ve mutlulukları gözlerinden okunurken, saçları kesildi, fön çekildi, ojeler sürüldü. Merak ve heyecanla kuaförlerin yaptığı bakımı takip eden özel öğrenciler kuaförlerin ayaklarına gelmesinden oldukça memnun kaldı. Yeşil Düzce Özel Eğitim Uygulama Merkezi ve İş Eğitim Merkezi Müdürü Dilek Kar, ilk kez gerçekleştirilen bu uygulama için Halk Eğitim Merkezine teşekkür ederken, hem kendilerinin hem çocukların çok mutlu olduğunu belirtti.
Halk Eğitim Merkezi Kuaförlük öğretmeni Nurten Çetin, engelli öğrencilerin bakımlarını yaparken duydukları heyecanı paylaşmak istediklerini söyleyerek, kuaföre yeteri kadar gidemeyen öğrencilerle bir arada olmak istediklerini belirtti.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.