Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Engellilere akülü tekerlekli sandalye dağıtıldı

İçişleri Bakanlığı tarafından Kanun Hükmünde Kararname (KHK) ile Siirt Belediye Başkanlığına görevlendirilen Ceyhun Dilşah Taşkın talimatları ile belediye ekipleri daha önce tespit edilen 9 engelli vatandaşa akülü tekerlekli sandalye...

Haber Giriş Tarihi: 08.12.2017 10:23
Haber Güncellenme Tarihi: 08.12.2017 10:23
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Engellilere akülü tekerlekli sandalye dağıtıldı

İçişleri Bakanlığı tarafından Kanun Hükmünde Kararname (KHK) ile Siirt Belediye Başkanlığına görevlendirilen Ceyhun Dilşah Taşkın talimatları ile belediye ekipleri daha önce tespit edilen 9 engelli vatandaşa akülü tekerlekli sandalye desteğinde bulundu.

Belediye Başkan Vekili Ceyhun Dilşad Taşkın, belediye birim amirleri ve engelli yakınlarının katılımıyla belediye hizmet binasında tören düzenlendi. Engellilerin her yönüyle hayatlarını kolaylaştırmaya çalıştıklarını aktaran Başkan Taşkın, kendilerine başvuran 9 engellinin ihtiyaçlarını karşıladıklarını aktardı. Taşkın, "Onların eksikliklerini tespit ettikten sonra, tekerlekli sandalye veya nelere ihtiyaçları varsa, elimizden geldiğince gidermeye çalışıyoruz. Bugün de bize başvuru yapan kardeşlerimize akülü tekerlekli sandalye dağıtmış olduk. Allah bu kardeşlerimize hayırla, sağlıkla kullanabilmeyi nasip etsin. Bize başvurular geldikçe bu tür çalışmalarımız devam edecek. Belediyemiz ve devletimizin en asli görevlerinden bir tanesi budur. Daha önce de dile getirdiğim gibi hepimizin birbirine ihtiyacı var. İnsanoğlu sosyal bir varlık, her zaman hep birlikte yaşıyoruz. Bazılarımızın ihtiyaçları bazılarımıza göre daha fazla ama kimin hangi zamanda ihtiyacının artacağını bilemeyiz" dedi.

Yapılan konuşmaların ardından Başkan Taşkın engelli ve aileleriyle bir müddet sohbet etti. Daha sonra diğer yetkililerin de katılımıyla engellilere araçları dağıtıldı.

Akülü araçlarına kavuşmanın mutluluğunu yaşayan vatandaşlar ise desteklerinden dolayı herkese teşekkür etti.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.