Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Engelliler için ücretsiz EKPSS kursu açıldı

Şanlıurfa’nın Birecik ilçesinde, Engelli Kamu Personel Seçme Sınavına (EKPSS) girmek isteyen engelliler için ücretsiz hazırlık kursu açıldı.Birecik Kaymakamlığı koordinatörlüğünde Birecik Dr. Hüseyin Mirkelam Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü...

Haber Giriş Tarihi: 11.12.2017 14:24
Haber Güncellenme Tarihi: 11.12.2017 14:24
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Engelliler için ücretsiz EKPSS kursu açıldı

Şanlıurfa’nın Birecik ilçesinde, Engelli Kamu Personel Seçme Sınavına (EKPSS) girmek isteyen engelliler için ücretsiz hazırlık kursu açıldı.

Birecik Kaymakamlığı koordinatörlüğünde Birecik Dr. Hüseyin Mirkelam Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü tarafından 11 Temmuz İlkokulunda açılan ücretsiz EKPSS kursunda, toplam 9 engelli eğitim görüyor. Hafta sonu eğitim verilen kursta, engelli bireylere genel kültür ve genel yetenek dersleri veriliyor. Birecik’teki ücretsiz EKPSS kursunu ziyaret eden Kaymakam Kadir Perçi, kursiyerlerle bir araya geldi. Birecik’te açılan ücretsiz EKPSS Kursunda eğitim gören engelli kursiyerlerin sınavlarında başarılı olacağına inandığını belirten Kaymakam Perçi, “Her zaman onların yanında ve destekçisi olmalıyız. Engelli kardeşlerimizin bu sınavlarda başarılı olmalarını ve daha iyi şartlarda çalışmalarını canı gönülden istiyorum” ifadelerini kullandı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.