Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Engelliler için kabartmalı taş döşendi

Pamukkale Belediyesi, belediye hizmet binalarına görme engelliler için kabartmalı kaldırım taşları yaptı.Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, görme engelli vatandaşların belediye hizmet binalarında daha rahat ve güvenli olarak hizmet...

Haber Giriş Tarihi: 17.01.2018 14:17
Haber Güncellenme Tarihi: 17.01.2018 14:17
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Engelliler için kabartmalı taş döşendi

Pamukkale Belediyesi, belediye hizmet binalarına görme engelliler için kabartmalı kaldırım taşları yaptı.

Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, görme engelli vatandaşların belediye hizmet binalarında daha rahat ve güvenli olarak hizmet almaları için kabartmalı taş döşetti. Gürlesin, “Yerel yönetim olarak görevimiz, vatandaşlarımızın bizlerden hizmet alırken işlemlerini kolaylıkla ve kısa sürede yapabilmelerini sağlamak. Tüm hizmet binalarımızda görme engelli vatandaşlarımızın daha rahat ve güven içinde işlemlerini yapabilmeleri için kabartmalı sarı şeritler yaptık. Amacımız, hem görme engelli vatandaşlarımızın belediyemizde ki işlemlerini rahatlıkla yapabilmeleri, hem de belediyemizde çalışan görme engelli personellerimizin daha kolay bir şekilde günlük çalışma saatlerini değerlendirmeleri” dedi.

Pamukkale Belediyesi’nde görevli görme engelli Serkan Çerçi ve Mehmet Çelik, Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin’in belediye hizmet binalarındaki sarı çizgi uygulaması için teşekkür ettiler.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.