Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Engelliler ama demokrasinin önünde engel bırakmıyorlar

Gaziantep fiziksel Engelliler Derneği, Demokrasi Meydanında, demokrasinin önüne konulmak istenilen engeli kaldırmak için nöbet tutuyor.15 Temmuz akşamı FETÖ yanlısı bir gurup askerin başarısız darbe girişiminden sonra, halk meydanlara inip,...

Haber Giriş Tarihi: 18.07.2016 13:45
Haber Güncellenme Tarihi: 18.07.2016 13:45
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Gaziantep fiziksel Engelliler Derneği, Demokrasi Meydanında, demokrasinin önüne konulmak istenilen engeli kaldırmak için nöbet tutuyor.
15 Temmuz akşamı FETÖ yanlısı bir gurup askerin başarısız darbe girişiminden sonra, halk meydanlara inip, demokrasi nöbetine başladı. Gaziantep’teki Demokrasi Meydanı binlerce vatandaşın darbe girişimine karşı toplandığı yer oldu.
Gaziantep Fiziksel Engelliler derneği üyeleri de 3 gündür meydanda demokrasi nöbeti tutmaya başladı. Biz engelliyiz ama demokrasinin önünde engel kalmasın diyen Gaziantep Fiziksel Engelliler Derneği Başkanı İbrahim Halil Oğul, demokrasiye konulmak istenilen engeli kabul etmediklerini söyledi. Üç günden beri burada demokrasi nöbetinde olduklarını vurgulayan Oğul, “15 Temmuz saat 12:00’den beri 3 gündür nöbet tutuyoruz. Nöbetleşe olarak 10 engelli gidiyor, 10 engelli geliyor. Bu meydanda biz demokrasinin bekçisi olmayı kendimize görev bildik. Bu meydanı ve Gaziantep’i sahipsiz bırakmayacağız. Bizde engel yoktur. Bizim elimiz ayağımız olmasa da mangal gibi engelsiz yüreğimiz var. Demokrasiye engel yok diyoruz” diye konuştu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.