Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Engelli Milli Sporcular, Dubai’den Madalyalarla Döndü

Bağcılar Belediyesi Engelli Atletizm Takımı sporcuları, Dubai’de düzenlenen Uluslararası 8. IPC Athletics Grand Pirx’inde de madalyalarla döndü.Dubai’de düzenlenen ve 57 ülkeden sporcuların katıldığı 8. IPC Athletics Grand Pirx yarışları...

Haber Giriş Tarihi: 22.03.2016 11:23
Haber Güncellenme Tarihi: 22.03.2016 11:23
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Engelli Milli Sporcular, Dubai’den Madalyalarla Döndü
Bağcılar Belediyesi Engelli Atletizm Takımı sporcuları, Dubai’de düzenlenen Uluslararası 8. IPC Athletics Grand Pirx’inde de madalyalarla döndü.
Dubai’de düzenlenen ve 57 ülkeden sporcuların katıldığı 8. IPC Athletics Grand Pirx yarışları büyük çekişmeye sahne oldu. Bağcılarlı milli engelli atlet Hamide Kurt, katıldığı 400 ve 100 metre yarışlarda rakiplerini geride bırakarak birinciliği kazandı. Kurt, katıldığı 800 metre yarışında ise 2’inci gelmeyi başardı. Yine Bağcılarlı milli atlet Zübeyde Süpürgeci de 100 metre yarışlarında pistte yerini aldı. Kıyasıya geçen yarışlarda Zübeyde Süpürgeci hep önde götürdüğü yarışı 1’inci tamamladı. Ayrıca 400 metrede de yarışan Süpürgeci 2’inciliği elde ederken, 200 metre yarışlarında ise 3’üncü oldu.
Dubai’deki yarışlarda ülkemizi cirit ve gülle atmada temsil eden Bağcılarlı engelli milli atlet Hamza Doğan da Avrupa barajını geçerek ülkemizi temsil etme hakkı kazandı.Başarılı atletler, Avrupa’da düzenlenecek Uluslararası Atletizm Yarışmasında Ülkemizi temsil edecekler.
“BAĞCILAR AİLESİ OLARAK ENGELLİLERE HER ZAMAN DESTEK VERECEĞİZ”
Engelli milli atletleri başarılarından dolayı tebrik eden Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı, “Bir vakitler evlerinde dört duvar arasında yaşamaya mahkum edilen engelli kardeşlerimiz artık yeteneklerini ortaya koyuyor ve gurur verici başarılara imza atıyorlar. Bağcılar Belediyesi olarak her zaman onların yanında olduk. Engelliler Sarayımızda verdiğimiz hizmetlerle engelli kardeşlerimizi sosyal yaşama kazandırıyoruz. Her biri artık güzel eserler ortaya koyuyorlar. Engelli sporcularımız da katıldıkları yarışlardan ve müsabakalardan madalyalarla dönüyorlar. Bağcılar ailesi olarak onlara desteğimiz her zaman devam edecek” şeklinde konuştu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.