Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Engelli milletvekilini rampa olmayınca Cumhurbaşkanı korumaları taşıdı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı, dün Denizli Valiliği ziyareti sırasında karşılamaya gelen AK Parti Bursa Milletvekili Bennur Karaburun’un tekerlekli sandalyesi, valiliğin protokol girişinde engelli yolu olmayınca Cumhurbaşkanının...

Haber Giriş Tarihi: 20.08.2017 12:59
Haber Güncellenme Tarihi: 20.08.2017 17:51
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Engelli milletvekilini rampa olmayınca Cumhurbaşkanı korumaları taşıdı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı, dün Denizli Valiliği ziyareti sırasında karşılamaya gelen AK Parti Bursa Milletvekili Bennur Karaburun’un tekerlekli sandalyesi, valiliğin protokol girişinde engelli yolu olmayınca Cumhurbaşkanının korumaları tarafından taşındı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, dün AK Parti Denizli Genişletilmiş İl Danışma Meclis toplantısı öncesi valiliği ziyaret etti. Vali Hasan Karahan, AK Parti Bursa Milletvekili Bennur Karaburun ve il müdürleri, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı karışlamak için valiliğin protokol girişinde hazır bulundu. Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı otobüsünden indikten sonra kendisini karşılayanlarla tokalaştı, daha sonra kapı girişinde bariyerlerin arkasında vatandaşları selamladı. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı karşılamaya gelen AK Parti Bursa Milletvekili Bennur Karaburun’un tekerlekli sandalyesi, valiliğin protokol girişinde engelli merdiveninin olmaması nedeniyle Cumhurbaşkanının korumaları tarafından taşındı.

Karşılama öncesi Denizlili hayırsever Orhan Abalıoğl da, Cumhurbaşkanı ile görüşme için valilik binasına alındı. Yürümekte zorluk çeken ve tekerlekli sandalye kullanan Abalıoğlu’nun sandalyesi de torunu ve Cumhurbaşkanı karşılama ekibinden bir kişinin yardımıyla merdivenlerden çıkartıldı. Abalıoğlu’nun arabası ise şoförü tarafından merdivenlerden taşınarak içeri alındı.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.