Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Engelli genç kız damatsız düğün ile dünyaevine girdi

Düzce’de doğuştan engelli genç kızın hayalini gerçekleştirmek isteyen annesi, damatsız düğün yaparak kızının mutluluğuna ortak oldu. Engelli kızın hayalindeki damat ise Murat Boz olunca davetliler ellerine aldıkları Murat Boz maskeleriyle...

Haber Giriş Tarihi: 31.10.2016 11:21
Haber Güncellenme Tarihi: 31.10.2016 11:21
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Düzce’de doğuştan engelli genç kızın hayalini gerçekleştirmek isteyen annesi, damatsız düğün yaparak kızının mutluluğuna ortak oldu. Engelli kızın hayalindeki damat ise Murat Boz olunca davetliler ellerine aldıkları Murat Boz maskeleriyle geline eşlik etti.
Düzce’nin Darıcı Mahallesi’nde oturan doğuştan engelli 18 yaşındaki Nildem Aslan’ın en büyük hayali gelinlik giyip, kendi düğününde oynamaktı. Anne Ömür Aslan da kızının hayalini gerçekleştirmek için sürpriz düğün organizasyonu düzenlendi. Damat olmayan düğünde, tekerlekli sandalyede yaşamak zorunda olan Nildem’e kına yakıldı, takı takıldı. Hayali gerçek olan Nildem Arslan, doyasıya eğlendi. Doğuştan engelli olan ve tekerlekli sandalyeye mahkum olan kızına Darıcı Mahallesi Sosyal Tesisleri’nde düğün merasimi hazırlayan Anne Ömür Aslan’ın davetine mahalle halkı da yoğun ilgi gösterdi.
Hayalindeki damat olmayınca maskesiyle eğlendi
Nildem Aslan’ın en büyük hayali ünlü pop şarkıcısı Murat Boz’la evlenmek olunca anne Ömür Aslan, Murat Boz maskelerini düğüne gelen erkek konuklara dağıttı. Maskelerle birlikte Nildem Aslan’a oyunlarda eşlik eden Murat Boz maskeli davetliler, engelli Nildem’i mutlu etti.
Adetler unutulmadı
Nildem Aslan’a düğün öncesi kına yakıldı. Kına gecelerinin vazgeçilmez şarkısı olan “Yüksek yüksek tepelere ev kurmasınlar” müziği eşliğinde düğüne katılanlar Nildem Aslan’ın etrafında dönerek adetler gereği gelini ağlatmaya çalıştı. Ağlayan gelinin ellerine mahallenin büyükleri tarafından kına yakıldı.
Gelinlik giyerek düğünü yapılan Nildem Aslan, Murat Boz’la evlenmek istediğini söyleyerek, “Bugün çok mutluyum. Annem bana sürpriz düğün yaptı. Annem ve babam beni çok mutlu etti. Evlenmeyi çok istiyordum. Murat Boz ya da hiç. İlla Murat Boza olacak. Ulaşmaya çalıştık ama menajeri Kıbrıs’a konsere gittiğini söyledi. Çok hayranım ve kendisine aşığım” dedi.
Anne Ömür Aslan ise kızının en büyük hayalini gerçekleştirdiğini ifade ederek, “Kızımın hayaliydi ben de gerçekleştirmek istedim. Kızım doğuştan bedensel engelli. Murat Boz’u çok seviyor. Ben de Murat Boz maskeleriyle kendisine böyle bir sürpriz yaptım” dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.