Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Engelli araçlarının şarj sorunu çözüldü

Sinop Belediyesi tarafından Uğur Mumcu Meydanı’na yapılan “Akülü Araç Şarj İstasyonu” ile engelli vatandaşların şarj sorunu ortadan kaldırıldı.Sinop’ta kamuya açık ortak kullanım alanlarını hasta, yaşlı, çocuk ve engellilerin...

Haber Giriş Tarihi: 23.01.2018 15:38
Haber Güncellenme Tarihi: 23.01.2018 15:38
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Engelli araçlarının şarj sorunu çözüldü

Sinop Belediyesi tarafından Uğur Mumcu Meydanı’na yapılan “Akülü Araç Şarj İstasyonu” ile engelli vatandaşların şarj sorunu ortadan kaldırıldı.

Sinop’ta kamuya açık ortak kullanım alanlarını hasta, yaşlı, çocuk ve engellilerin kolay kullanımı için hizmete sunan Sinop Belediyesi özellikle akülü tekerlekli sandalye kullanan engelli vatandaşların yaşadığı önemli bir sorunu daha çözüme kavuşturdu. Şehir merkezinde gezerken, araçlarının şarjı bittiği için evlerine dönmek zorunda kalan engelli vatandaşlar için yapılan şarj istasyonu artık engelli vatandaşların araçlarının şarj sorununu çözecek.

Konu ile ilgili Sinop Belediye Başkanı Baki Ergül yaptığı açıklamada, ”Sinop modern insanların yaşadığı modern bir dünya. Bu dünyaya ait olan enstrümanları da biz yerine getirmeyi çalışıyoruz. Bu çerçevede olmak üzere engelli arkadaşlarımızın elektrikli araçları var. Bu elektrikli araçları şarj etmek için yer bulamıyorlar. Bu çerçevede biz Uğur Mumcu Meydanı’na ve Sakarya Caddesi’ne şimdilik iki tane akülü şarj ünitesi temin ettik" dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.