Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

En Sessiz Konser

Harran Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi öğrencileri, işitme engelli çocuklar konusunda farkındalık oluşturmak amacıyla Piazza Alışveriş ve Yaşam Merkezi’nde düzenledikleri etkinlikte, işaret diliyle şarkı söyledi.Resim-İş Öğretmenliği...

Haber Giriş Tarihi: 04.05.2016 11:12
Haber Güncellenme Tarihi: 04.05.2016 11:12
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Harran Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi öğrencileri, işitme engelli çocuklar konusunda farkındalık oluşturmak amacıyla Piazza Alışveriş ve Yaşam Merkezi’nde düzenledikleri etkinlikte, işaret diliyle şarkı söyledi.
Resim-İş Öğretmenliği Bölümü öğrencileri Sebahattin Alaca, Büşra Belgin, Hacer Ateşoğlu, Zeynel Abidin Koşarca, Ayşe Yaman ve Duygu Özkan, Topluma Hizmet Uygulamaları dersi kapsamında, Öğretim Görevlisi Dr. Emine Teker koordinesinde işitme engellilere yönelik bir proje başlattı.
“Sen onun elleriyle işitmelisin dünyayı” sloganıyla başlatılan “Elime Söyledim” isimli proje çerçevesinde öğrenciler, Şanlıurfalıların buluşma noktası Piazza AVM’de bir etkinlik düzenledi. Öğrenciler, etkinlikte, işitme engelli çocukların günlük hayatta yaşadıkları sorunlara dikkat çekti.
İşitme engelli çocuklar konusunda farkındalık oluşturmayı, onlara var olduklarını hatırlatmayı ve kendilerine olan güvenlerini kazandırmayı amaçlayan proje kapsamında düzenlenen etkinlikte, öğrenciler, “Sev Kardeşim” ve “Hayat Bayram Olsa” isimli nostaljik şarkıları işaret diliyle söyledi. AVM’nin ziyaretçileri, öğrencilerin işaret diliyle yaptıkları gösteriyi ilgiyle izledi.
Etkinlik kapsamında, işitme engelli çocukların yaptığı birbirinden güzel resimlerden oluşan sergi açılışı da gerçekleştirildi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.