Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

En Özel Uçuş

Tekirdağ’ın Çerkezköy ilçesi Organize Sanayi Bölgesi’nde faaliyet gösteren Hattat Holding bünyesindeki Hema Endüstri A.Ş., Dünya Engelliler Hastası kapsamında, Türkiye Sakatlar Derneği Kapaklı Şubesi üyelerine helikopterle özel uçuş...

Haber Giriş Tarihi: 10.05.2016 11:47
Haber Güncellenme Tarihi: 10.05.2016 11:47
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Tekirdağ’ın Çerkezköy ilçesi Organize Sanayi Bölgesi’nde faaliyet gösteren Hattat Holding bünyesindeki Hema Endüstri A.Ş., Dünya Engelliler Hastası kapsamında, Türkiye Sakatlar Derneği Kapaklı Şubesi üyelerine helikopterle özel uçuş organize etti.
HER İNSAN BİR ENGELLİ ADAYIDIR
Etkinlik hakkında bilgi veren Hema Club Sorumlusu Semra Yalçın, her insanın bir engelli adayı olduğunu ifade ederek, "Çevremizde engelli bir insan gördüğümüzde ona acıyarak bakmak yerine ona engelini unutturacak şekilde davranmamız gerekir. Bir gün bizim de başımıza aynı durumun gelebileceğini düşünerek çevremizdeki engelli vatandaşlara yardım etmeliyiz. Hattat Holding olarak sosyal sorumluluk kapsamında Dünya Engelliler Haftası dolayısı ile Türkiye Sakatlar Derneği Kapaklı Şubesi’ne kayıtlı 5 gencimizi alıp Hattat Air’e ait helikopterle gezdirmeye karar verdik" dedi.
Semra Yalçın, uçuş öncesi engelli annelerine ’Anneler Günü’ dolayısıyla kahve fincan takımı, basın mensuplarına da kalem hediye etti.
HATTAT AİLESİNE TEŞEKKÜR ETTİLER
Uçuş öncesi duygularını dile getiren Türkiye Sakatlar Derneği Kapaklı Şubesi üyeleri Oğuz Kör, Muhammet Uygur, Süleyman Can, Hüseyin Tunç ve Cansu Uzun çok heyecanlı olduklarını belirterek, bu anlamlı organizasyon nedeniyle başta Hema Endüstri Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Hattat ve Hema Endüstri Genel Müdürü Tunç Doğan olmak üzere tüm Hattat Holding ailesine teşekkür etti.
Hema Endüstri yetkilileri daha sonra 5 engelli genç ile birlikte Hema Endüstri Helikopter pistine geçti. Hema Endüstri Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Hattat, helikopter ile piste iniş yaptı. Engeli gençlerle bir süre sohbet eden İbrahim Hattat, kendilerine keyifli uçuşlar diledi.
"GÖKYÜZÜNDE KUŞLAR GİBİ HÜRDÜK"
Türkiye Sakatlar Derneği Kapaklı Şubesi üyesi 5 engelli genç, Hema Endüstri yetkililerinin yardımıyla helikoptere bindirildi. Engelli gençler daha sonra Kaptan Pilot Mehmet Aksel ve Yardımcı Pilot Yelda Gargun ile birlikte Kapaklı ve Çerkezköy semalarında helikopter turu yaptı. Helikopterde manzarayı seyreden engelli gençler, bol bol fotoğraf ve video çekmeyi de ihmal etmedi. Uçuş sonrası duygularını paylaşan gençler, "Çok güzel bir duyguydu. Gökyüzünde kuşlar gibi hürdük. Bize bu imkanı sağlayan tüm Hattat Holding ailesine teşekkür ederiz" dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.