Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

En Güzel Anneler Günü Hediyesi

Bursa’da, yüzlerce minik öğrenci, annelerine mektup yazıp postayla gönderdi. Öğrenciler kendi el yazılarıyla yazdıkları mektupları, okula getirilen posta kutularına attı. Bin iki yüz mektubun anneler gününde sahiplerine ulaşacağı belirtildi.Öğrencilere...

Haber Giriş Tarihi: 07.05.2016 09:14
Haber Güncellenme Tarihi: 07.05.2016 09:14
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
En Güzel Anneler Günü Hediyesi
Bursa’da, yüzlerce minik öğrenci, annelerine mektup yazıp postayla gönderdi. Öğrenciler kendi el yazılarıyla yazdıkları mektupları, okula getirilen posta kutularına attı. Bin iki yüz mektubun anneler gününde sahiplerine ulaşacağı belirtildi.
Öğrencilere unutulmaya yüz tutmuş mektup yazma alışkanlığını yeniden kazandırmak için Nilüfer ilçesindeki NOSAB İlkokulu’nda bin 200 öğrenciye özel hazırlanmış zarf ve mektup kağıdı dağıtıldı. Annelerine en güzel hediyeyi vermek için zihinlerinden geçen en güzel düşünceleri beyaz kağıda döken minikler, annelerini ne kadar çok sevdiklerini kendi el yazılarıyla hazırladıkları “Canım anneme” başlıklı mektuplarında dile getirdi. Daha sonra sınıflarından tek sıra halinde çıkan öğrenciler, mektuplarını okul içerisine kurulan posta kutularına attı. Bu arada posta memurları da minik öğrencilere pulu zarfın neresine yapıştırmaları gerektiğini anlattı.
NOSAB İlkokulu Müdürü Ersen Çetinal, ”Çocuklarımıza annelerine yüreklerinden gelenleri kelimelere dökerek en güzel hediyeyi sunma imkanı sağladık” diye konuştu.
PTT İşletme Hizmetleri Müdür Vekili Mustafa Karataş ise “Anneler günü için zarfı ve kağıdı bizden, göndermesi sizden isimli kampanya düzenlemek istedik. Okul müdürümüzün isteği doğrultusunda küçük bir PTT şubesini okulumuza getirdik. Bu tür etkinliklerin sürekli destekçisiyiz. Elimizden gelen desteği tüm okullarımıza sağlamaya devam edeceğiz” diye konuştu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.