Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

En Fanatik Ev

Denizli’de fanatik Beşiktaşlı adam, evinin her yerini siyah beyaza boyadı. Apartmanın girişine kartal heykeli koyan ve apartmanın adını da ’Kartal’ koyan Şadan Figen, şampiyonluğun ardından büyük mutluluk yaşadığını söyledi.Beşiktaş’ın...

Haber Giriş Tarihi: 16.05.2016 14:19
Haber Güncellenme Tarihi: 16.05.2016 14:19
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Denizli’de fanatik Beşiktaşlı adam, evinin her yerini siyah beyaza boyadı. Apartmanın girişine kartal heykeli koyan ve apartmanın adını da ’Kartal’ koyan Şadan Figen, şampiyonluğun ardından büyük mutluluk yaşadığını söyledi.
Beşiktaş’ın 14’üncü şampiyonluğa ulaştığı sezon geride kalırken, Denizli’de fanatik Beşiktaşlı olan Şadan Figen (53) evine işlediği siyah beyaz sevgisiyle dikkat çekiyor. Evini yaparken yavaş yavaş adeta bir ’Kartal Yuvası’na çevirdiğini söyleyen Şadan Figen ’Kartal’ adını koyduğu apartmanın girişine de Kartal heykeli yerleştirdi.
Beşiktaş’ın şampiyonluğunun ardından apartmanın 4’üncü katından aşağıya doğru dev bir Beşiktaş bayrağı da asan Figen’in kapısının önündeki çöp kovası ve dubaların da siyah beyaz olması dikkat çekti. Arabasının plakasını 20 BJK 03 olarak alan fanatik Beşiktaşlı Şadan Figen, şampiyonluktan dolayı çok mutlu olduğunu söyledi.
"BEŞİKTAŞ SEVGİMDEN DOLAYI EVİ SİYAH BEYAZ YAPTIM"
Beşiktaş sevgisinden dolayı evini siyah beyaza boyandığını belirten Şadan Figen, "Çevremde hiç siyah beyaz ev görmedim.Bu evi yaparken de böyle bir fikir aklıma geldi. Kimseye belli etmeden evi yavaş yavaş siyah beyaza çevirdim. Beşiktaş’ın sevgisi bende çok fazla. Siyah beyaz her yere yakşına renkler. Evi sarı-kırmızı ya da sarı lacivert yapsan bu kadar güzel olmazdı. Evi yaptıktan sonra kapıya Kartal heykelini de koyduk. Evde otururken bazı vatandaşlar gelip evin önündeki kartal heykeliyle fotoğraf çektiriyor. Başka takım taraftarları bile bunu yapıyor" dedi.
Beşiktaş’ın halkın takımı olduğunu kaydeden Figen, "Apartmanın adını ’Kartal Yuvası’ koyacaktık. Ancak o isim tescilli olduğu için yapamadık. Biz de Kartal Apartmanı diye karar verdik. Daha sonra kartal heykelini de kapıya koyduk. Çok güzel oldu ve dikkat çekti" ifadelerini kaydetti.
"ŞAMPİYONLUĞU ÇOK ÖZLEMİŞİZ"
Beşiktaş’ın şampiyonluğunu çok özlediklerini kaydeden Figen, şunları söyledi:
"Yıllardır son maçlardan hep kupa elimizden kaçıyordu. Çok zarar gördük son haftalarda. Bu yılki şampiyonluk muhteşem oldu. Gerçekten çok özlemişiz. Çınar’a, Çamlık’a giderek konvoy yaptık. O insanların sevincini görünce Beşiktaşlılığımla övündüm. Bizim evde ve şirketimde herkes de Beşiktaşlı. Kimseyi zorlamadık ama bu takımı tutmak bir ayrıcalık. Onu hissediyorsun zaten. Araçlarımın plakası 20 BJK diye başlıyor. Herkes bu plakalara da ilgi gösteriyor. Beşiktaş’a olan ilgi ve tepkiler hep olumlu."
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.