Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

En doğa(l) fotoğraflarla Yedigöller Sonbaharda büyüledi

Toprağa gömülü asırlık kökleriyle gökyüzünün uçsuz bucaksız maviliklerine uzanan doğa harikası Bolu Yedigöller, Sonbahar’ın A’dan Z’ye tonlarıyla deyim yerindeyse dudak uçuklattı.Her mevsim ayrı güzelliğiyle meraklıların vazgeçilmez...

Haber Giriş Tarihi: 21.11.2016 10:15
Haber Güncellenme Tarihi: 21.11.2016 10:15
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Toprağa gömülü asırlık kökleriyle gökyüzünün uçsuz bucaksız maviliklerine uzanan doğa harikası Bolu Yedigöller, Sonbahar’ın A’dan Z’ye tonlarıyla deyim yerindeyse dudak uçuklattı.
Her mevsim ayrı güzelliğiyle meraklıların vazgeçilmez adresi olan Yedigöller, Fotoğraf Sanatçı Ayşe Gül Ayanoğlu’nun objektifiyle buluştu, natürel karelerin her biri adeta ressamların fırçasından çıkmışçasına parmak ısırttı.
Bin 642 hektarlık alanda Büyükgöl, Seringöl, Deringöl, Nazlıgöl, Küçükgöl, İncegöl ve Sazlıgöl olarak milli park olarak korumaya alındığından bu yana bilimsel inceleme ve araştırmalar için de kuvvetli bir altyapıya sahip. Çok sayıda bitki türünü içeren milli park, Türkiye’nin en güzel, karışık doğal ormanlarına sahip bir adres.
İki saatlik yolu bir dakikada unutturan keyif
Sessiz ve sakin bünyesi, güzel manzaraları, değişik arazi şekilleri, yürüyüş yolları, şelaleleri, çeşitli cinste bitki ve ağaçlarla süslü yamaçlarıyla piknik, dinlenme, fotoğraf çekme, spor yapma ve kamp kurma gibi rekreatif faaliyetlerin de en önemli adreslerinden biri olan Yedigöller Milli Park yollarda geçirilen 2 saati size 1 dakikada unutturan güzellikle hafızalarda yer ediniyor.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.