Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

En Çok Çocukla Cumhurbaşkanına Video Davetiye Rekoru

Kadirli Kaymakamlığı, Kadirli Belediyesi ve Kadirli İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünce düzenlenen bir etkinlikle ilginç bir rekor kırılacak. Binlerce çocuğun yaptığı binlerce resimden oluşan ve 25 Mayıs 2016 tarihinde açılması planlanan En...

Haber Giriş Tarihi: 24.04.2016 12:32
Haber Güncellenme Tarihi: 24.04.2016 12:32
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Kadirli Kaymakamlığı, Kadirli Belediyesi ve Kadirli İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünce düzenlenen bir etkinlikle ilginç bir rekor kırılacak. Binlerce çocuğun yaptığı binlerce resimden oluşan ve 25 Mayıs 2016 tarihinde açılması planlanan En Çok Çocukla Uluslararası Resim Sergisinin açılışında binlerce çocuğun Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı video davetiye ile çağırmasıyla kırılacak bir rekor denemesi olduğu belirtildi.
Yapılan açıklamada şöyle denildi: "Milli Eğitim Bakanlığımızın Fatih Projesi amaçları doğrultusunda, Kadirli İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne bağlı 105 okuldan 20.000 civarında öğrencinin, Kadirli dışındaki 34 il ve ilçedeki 124 okuldan 8500 öğrencinin gönderdiği, ayrıca, ABD, İngiltere, Almanya, Avusturya ve Libya ülkelerinden 50  çocuğun gönderdiği yaklaşık 60 kadar resmiyle toplam 110.000 adet olup yaklaşık 45 kilometre ile Dünyanın En Büyük Uluslararası Çocuk Resim Sergisinin açılışını Sayın Cumhurbaşkanımızın yapmasını istiyoruz."
Etkinliğin, 25 Nisan 2016 Pazartesi günü Kadirli Stadyumunda saat 11:00’de düzenleneceği belirtilerek "Video davetiyesi rekoru kapsamında binlerce çocuk hazırlanan davetiye şarkısını söyleyerek Sayın Cumhurbaşkanını davet eden bir video davetiye hazırlayacak" ifadesi kullanıldı.
Rekor denemesinin, Kadirli Kaymakamı Muhittin Pamuk, Kadirli Belediye Başkanı Dr. Ömer Tarhan, İlçe Milli Eğitim Müdürü Sami Cömert, Dünya Çocuk Rekorlarından Aydın Türkgücü’nün olduğu Prof. Dr. Orhan Kural başkanlığındaki Rekor Tescil ve Hakem Heyetince tescil edileceği öğrenildi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.