Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Emniyet’ten ‘Mahalle Huzur’ toplantıları

Antalya Emniyet Müdürlüğü, ilçelerde ‘Mahalle Huzur’ toplantılarına devam ediyor.Antalya İl Emniyet Müdürlüğü bağlı Aksu, Muratpaşa, Alanya, Elmalı, Finike, Kemer, Korkuteli, Kumluca ve Serik ilçelerinde ‘Mahalle Huzur’ toplantıları...

Haber Giriş Tarihi: 19.01.2018 17:38
Haber Güncellenme Tarihi: 19.01.2018 17:38
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Emniyet’ten ‘Mahalle Huzur’ toplantıları

Antalya Emniyet Müdürlüğü, ilçelerde ‘Mahalle Huzur’ toplantılarına devam ediyor.

Antalya İl Emniyet Müdürlüğü bağlı Aksu, Muratpaşa, Alanya, Elmalı, Finike, Kemer, Korkuteli, Kumluca ve Serik ilçelerinde ‘Mahalle Huzur’ toplantıları düzenledi. Toplantılara mahalle muhtarları, esnaflar, ev ve iş kadınları, değişik meslek kuruluşları ve STK temsilcilerinden oluşan vatandaşlara asayiş, trafik, güvenlik, mobese, kaçakçılık ile mücadele, uyuşturucu ile mücadele, yeni suç yöntemleri ve bunlarla nasıl mücadele edileceği konularında bilgiler verildi.

İlçe Emniyet Müdürlerinin başkanlığında gerçekleştirilen toplantılara emniyetin değişik birimlerinde görevli personelde katılarak kendi konuları ile ilgili bilgiler verdi. Ayrıca vatandaşlardan bilgi sahibi oldukları konularda 112 Acil Çağrı Merkezi, 155 Polis Hattı, Alo 140 Terör İhbar Hattı veya Emniyet Müdürlüğü birimlerine müracaat etmeleri istendi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.