Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Emniyet Müdürü Çetiner, TEOG Birincisini Altınla Ödüllendirdi

İstanbul Bakırköy ilçe Emniyet Müdürü Murat Çetiner, TEOG sınavında Türkiye birincisi olan Ezgi Beytaş’ı Cumhuriyet Altını, Tablet PC ve çeşitli hediyeler ile ödüllendirdi.Temel Eğitimden Orta Öğretime Geçiş Sınavı’nda (TEOG)...

Haber Giriş Tarihi: 17.06.2016 09:08
Haber Güncellenme Tarihi: 17.06.2016 09:08
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
İstanbul Bakırköy ilçe Emniyet Müdürü Murat Çetiner, TEOG sınavında Türkiye birincisi olan Ezgi Beytaş’ı Cumhuriyet Altını, Tablet PC ve çeşitli hediyeler ile ödüllendirdi.
Temel Eğitimden Orta Öğretime Geçiş Sınavı’nda (TEOG) tüm soruları doğru yanıtlayarak Türkiye birincisi olan Muş Varto Çaylar YİBO, öğrencisi Ezgi Beytaş’ı Emniyet Müdürü Çetiner makamında kabul etti. TEOG Türkiye birincilerinden Ezgi Beytaş, Emniyet Müdürü Çetiner’in yanına beraberinde Muş Vakfı Başkanı Orhan Sami Gültekin, iş Adamı Mehmet Şah Dursun, Araştırmacı Gazeteci Emrah Doğru ve öğretmeni Nida Kahraman Çelik ile gitti.
Eğitimlerinde başarılı olan öğrencilerin, hayatlarında da başarılı olacaklarını belirten Emniyet Müdürü Murat Çetiner , öğrencilere destek olan ailelerinin ve öğretmenlerinin de katkısı büyük olduğunu belirtti. Çok zor imkanlar dahilinde Türkiye birincisi olan Kahramanmaraş Valisi Sayın Vahdettin Özkan’ın hemşeri olan Muş Varto’lu Ezgi Beytaş’ın başarısından dolayı çok mutlu olduklarını söyleyen Çetiner, " Güneydoğuda 4 yıl çalıştım, bölgeyi çok iyi bilen birisi olarak çok zor imkanlara rağmen kızımızınTürkiye birinciliği orada ki vatandaşlarımıza çok büyük bir örnek teşkil ediyor. Malum bölgede bir kısım odaklar eğitimden, öğretimden, ahlaktan ve bilimden hoşlanmayan daha doğrusu bunu red eden çocuklarımızın okula dahi gitmesini istemeyen bir yaklaşım var bütün bu olumsuz yaklaşımlara rağmen bu başarı çok güzel bir cevap oldu." dedi.
TEOG sınavında Türkiye derecesi yapan Ezgi Beytaş’ı İstanbul’da ağırlamaktan çok memnun olduklarını ifade eden Muş Vakfı Başkanı Orhan Sami Gültekin, "Önümüzde ki günlerde Muş’ta Vakıf olarak eğitim de reform olacak açıklamalar yapacağız. Bunlardan en önemlisi ise online eğitim sistemine geçiş. Amerika’da da başladı, Türkiye’de de bunun öncülüğünü yapacağız. Bütün talebeler aynı dersi aynı hocadan alacaklar, İstanbul’da ki erkek lisesinde, Galatasaray lisesinde nasıl bir eğitim yapılıyorsa Muş’ta ki mezrada ki çocuk da bilgisayarıyla veya cdleri ile aynı eğitimi alacağını söyledi. Ziyarette hazır bulunan Bakırköy Hamdullah Suphi Tanrıöver İlkokulu Müdürü Nisan Pandır ise Ezgi’yi altın ile ödüllendirdi. Pandır, Bu en başta, ailesinden sonra milli eğitim camiası olarak bizleri sevindirdi. İnşallah bu güzel başarısını devam ettirir. Hamdullah Suphi Tanrıöver İlkokulu olarak her zaman Ezgi’nin yanındayız. Eğitimi için ne gerekiyor ise imkanlar dahilinde yapacağız." dedi. Araştırmacı Gazeteci Emrah Doğru ise sürekli eğitim konularında öğrencilere madden manen destek olan Emniyet Müdürü Murat Çetiner’e teşekkür ederek, Bir YİBO mezunu olarak Türkiye’nin TEOG birincilerinden birisinin de YİBO’dan çıkması ayrı bir mutluluk olduğunu ifade etti. Ziyaret sonrasında Ezgi’ye tablet hediyesini Emniyet Müdürü Çetiner ,Cumhuriyet altını ödülünü de Bakırköy ilçe Emniyet Toplum Destekli şube amiri Sümeyra Kahraman verdi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.