Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Emniyet müdürlüğü önünde mevlit okutulup lokma dağıtıldı

15 Temmuzdan buyana Bodrum İlçe Müdürlüğü önünde toplanan vatandaşlar nöbet tutmaya devam ediyor.15 Temmuz gecesi FETÖ / PDY terör örgütü tarafından darbe girişimini engellemek için vatandaşlar sokağa dökülmüştü. Aradan 5 gün geçmesine...

Haber Giriş Tarihi: 20.07.2016 02:49
Haber Güncellenme Tarihi: 20.07.2016 02:49
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Emniyet müdürlüğü önünde mevlit okutulup lokma dağıtıldı
15 Temmuzdan buyana Bodrum İlçe Müdürlüğü önünde toplanan vatandaşlar nöbet tutmaya devam ediyor.
15 Temmuz gecesi FETÖ / PDY terör örgütü tarafından darbe girişimini engellemek için vatandaşlar sokağa dökülmüştü. Aradan 5 gün geçmesine rağmen başta Ak Partililer olmak üzere birçok siyasi parti üyeleri ve vatandaşlar nöbet tutmaya devam ediyor.
Tüm yurtta olduğu gibi Bodrum’da da sabaha kadar 7’den 70’e her kesimden insan ilçe emniyet müdürlüğü önünden ayrılmıyor. Milli mücadelenin 5’in ci gününde ise Bodrum Ak Parti ilçe Başkanı tarafından Bodrum İlçe Emniyet Müdürlüğü önünde Darbe girişiminde şehit olanların ruhuna mevlit okutuldu. Mevlide Bodrum İlçe Kaymakamı Mehmet Gödekmerdan başta olmak üzere Ak Parti Bodrum İlçe Başkanı Çiğdem Demiralp, İlçe yönetim kurulu üyeleri çok sayıda Ak Parti üyesi ve vatandaşlar katıldı. Mevlidin ardından Ak Parti tarafından yapılan Tavuk pilav ve Lokma dağıtımı ikramlarında bulunuldu. Vatandaşlar ellerinde Türk bayraklarıyla emniyet önüne set kurarken yaşlı teyzeler ise sabaha kadar Kuran-ı Kerim okuyarak dualar ediyor.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.