Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Emniyet Mensupları Anıtkabir’i Ziyaret Etti

Emniyet Genel Müdürü Celalettin Lekesiz ve emniyet mensupları, Emniyet Teşkilatı’nın 171. kuruluş yıl dönümü dolayısıyla Anıtkabir ve Polis Şehitliği’ni ziyaret etti. Polis Şehitliği’nde duygusal anlar yaşandı.Emniyet Genel Müdürü...

Haber Giriş Tarihi: 08.04.2016 12:39
Haber Güncellenme Tarihi: 08.04.2016 12:39
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Emniyet Genel Müdürü Celalettin Lekesiz ve emniyet mensupları, Emniyet Teşkilatı’nın 171. kuruluş yıl dönümü dolayısıyla Anıtkabir ve Polis Şehitliği’ni ziyaret etti. Polis Şehitliği’nde duygusal anlar yaşandı.
Emniyet Genel Müdürü Celalettin Lekesiz ve emniyet mensupları, Anıtkabir’i ziyaret ederek, mozoleye çelenk bıraktı. Emniyet Genel Müdürü Lekesiz, çelenk koyma töreninin ardından Anıtkabir Şeref Defteri’ni imzaladı. Lekesiz, deftere şunları yazdı:
“Aziz Atatürk, şan ve şerefle dolu 170 yıllık mazisiyle, göstermiş olduğun hedeflere ulaşmak için çağın gerektirdiği insan kaynağı ve donanıma sahip şekilde var gücüyle çalışan Emniyet Teşkilatı olarak 171’inci yıl dönümümüzü kutlamak üzere minnet ve şükran duyguları ile manevi huzurundayız. Daima güven duyduğun Emniyet Teşkilatı kanunlarından aldığı güç ve yüce milletimizden aldığı destekle memleketimizde huzur ve güven ortamını bozabilecek her şeriri ortadan kaldırmak için geçmişte olduğu gibi bugün de aynı azim ve kararlılıkla görev yapmaya devam etmektedir.”
Anıtkabir’deki ziyaretin ardından Cebeci Asri Mezarlığı’nda bulunan Polis Şehitliği’ni ziyaret eden Lekesiz, burada Şehitlik Şeref Defteri’ni imzaladı. Lekesiz yaptığı konuşmada, “Teşkilatımızın 171’inci kuruluş yıl dönümünde manevi huzurunuzda, vatanın bölünmez bütünlüğü uğruna, sarsılmaz bir inançla canlarınızı ortaya koyarak göstermiş olduğunuz kahramanlıkları minnet ve şükranla anıyoruz. Yüce Türk milleti fedakarlıklarınızın hatıralarını hiçbir zaman unutmayacak ve sizlerin sayesinde vatanımız olan Anadolu coğrafyası sonsuza dek payidar kalacaktır” dedi.
Lekesiz, konuşmasının ardından şehit mezarlarına karanfil bıraktı. Daha sonra Şehitlik Camii İmamı Hüdaverdi Öğüt tarafından Kur’an-ı Kerim okundu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.