Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Emniyet Kemerinin Önemi Simülatörle Anlatıldı

Çorum’da emniyet kemerinin özellikle kaza anındaki önemi simülatör aracıyla sürücülere gösterildi.Çorum’da Karayolu Güvenliği ve Trafik Haftası etkinlikleri kapsamında İl Emniyet Müdürlüğü, Çorum Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği...

Haber Giriş Tarihi: 18.05.2016 16:46
Haber Güncellenme Tarihi: 18.05.2016 16:46
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Emniyet Kemerinin Önemi Simülatörle Anlatıldı
Çorum’da emniyet kemerinin özellikle kaza anındaki önemi simülatör aracıyla sürücülere gösterildi.
Çorum’da Karayolu Güvenliği ve Trafik Haftası etkinlikleri kapsamında İl Emniyet Müdürlüğü, Çorum Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği ile Oto Tamirciler Odası tarafından Fuar alanında etkinlik düzenledi.
Programa katılan sürücülere trafik polisleri tarafından trafik kuralları hatırlatılarak, emniyet kemerinin önemi anlatıldı. Sürücüler, emniyet kemeri takmamanın sonuçlarını görmeleri amacıyla fuar alanındaki simülasyon aracına bindirildi. Ters dönebilen emniyet kemeri simülasyon aracına binen sürücülere, 10 kilometre hızla giden aracın takla atması sonucu yaşanabilecek tehlikeler gösterildi.
Simülasyon aracına emniyet kemeri takmadan binen bir sürücü ve yanındaki arkadaşının ters dönen araç içerisinde savrularak, birbirlerinin üzerine düştükleri gözlendi. Takla atan otomobil simülasyonuna binen vatandaşlar, emniyet kemerinin ne kadar önemli olduğunu gördüklerini belirterek, bundan sonra emniyet kemeri takmadan yolculuk yapmayacaklarını söyledi.
Program sonunda Emniyet Müdür Yardımcısı Adem Yüce, ÇESOB Başkanı Yalçın Kılıç tarafından motosiklet sürücülerine kask dağıtımı yapıldı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.