Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Emniyet kemeri takan sürücülere çiğköfte

Adıyaman Emniyet Müdürlüğü trafik denetleme ekipleri emniyet kemerini takmış olan sürücülere çiğköfte ikramında bulundu.Adıyaman’da trafik polisleri tarafından durdurulan araç sürücüleri karşılaştıkları manzara karşısında şaşkınlıklarını...

Haber Giriş Tarihi: 09.12.2016 16:08
Haber Güncellenme Tarihi: 09.12.2016 16:08
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Adıyaman Emniyet Müdürlüğü trafik denetleme ekipleri emniyet kemerini takmış olan sürücülere çiğköfte ikramında bulundu.
Adıyaman’da trafik polisleri tarafından durdurulan araç sürücüleri karşılaştıkları manzara karşısında şaşkınlıklarını gizleyemedi. Çiğköftesi ile ünlü Adıyaman’da trafik polisleri sürücülere çiğköfte sürprizi yaptı. Adıyaman-Gölbaşı karayolunun Adıyaman girişinde trafik polisleri emniyet kemeri uygulaması yaptı.Polis memurları emniyet kemeri takmayan sürücüleri ve yolcuları uyarırken, emniyet kemeri takan sürücülere ise acılı çiğköfte ikramında bulundu.
Trafik polislerinin kendilerine çiğköfte ikram etmesine şaşıran sürücüler, polislerin bayramlarda çikolata ve kolonya ile karşılamasına alıştıklarını ancak çiğköfte ikramı ile karşılayan polisleri ilk kez gördüklerini ifade ettiler. Sürücüler “Emniyet kemeri hayat kurtarır” ifadelerini kullanarak, bu uygulamanın değişik ve teşvik edici olduğunu söyledi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.