Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Emniyet Genel Müdürü Lekesiz’den Diyarbakır’a Ziyaret

Emniyet Genel Müdürü M. Celalettin Lekesiz ve beraberindeki heyet incelemelerde bulunmak üzere Diyarbakır Emniyet Müdürlüğünü ziyaret etti.Diyarbakır Emniyet Müdürlüğü’nü ziyaret eden Emniyet Genel Müdürü M. Celalettin Lekesiz’e,...

Haber Giriş Tarihi: 20.04.2016 23:09
Haber Güncellenme Tarihi: 20.04.2016 23:09
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Emniyet Genel Müdürü M. Celalettin Lekesiz ve beraberindeki heyet incelemelerde bulunmak üzere Diyarbakır Emniyet Müdürlüğünü ziyaret etti.
Diyarbakır Emniyet Müdürlüğü’nü ziyaret eden Emniyet Genel Müdürü M. Celalettin Lekesiz’e, Emniyet Genel Müdür Yardımcısı Faruk Ünsal ve Daire Başkanları eşlik etti. Emniyet Genel Müdürü Lekesiz, Emniyet Müdürlüğüne gelişinde, İl Emniyet Müdürü Adnan Taşdan ve İl Emniyet Müdürlüğü personeli tarafından karşılandı.
İl Emniyet Müdürlüğünde genel durum, operasyonlar sonrası alınan tedbirler ve geçici-kalıcı güvenlik noktaları hakkında brifing alan Emniyet Genel Müdürü Lekesiz, teşkilat mensupları ile öğle yemeğinde bir araya geldi. Daha sonra, Diyarbakır ili genelinde bugün ve gelecekte alınması gereken güvenlik önlemleriyle ilgili olarak kapsayıcı ve detaylı bir toplantı yapıldı. Emniyet Genel Müdürü Lekesiz, özverili çalışmalarından dolayı Diyarbakır ili genelinde görev yapan Polislere ve onlara bu zor dönemlerinde destek olan eş ve çocuklarına teşekkür etti. Toplantıyı müteakip, Emniyet Genel Müdürü Lekesiz ve beraberindeki heyet Kızıltepe’ye hareket etmek üzere Diyarbakır’dan ayrıldı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.